Speciális kedvezményes kamera rendszer csomagjaink

Engedje meg, hogy most Önnek is bemutassuk Hikvision kamera rendszer megoldásainkat. A kamera rendszereink mindegyike minimálisan Full HD felbontású és éjszakai üzemmódban is működik automatikusan, azaz éjjellátó kamerákból épül fel a rendszer. A kamera rendszereink bármelyike otthoni vagy belső hálózaton is nézhető, router megléte esetén távolról interneten keresztül is elérhető a rendszer, akár egy mobil telefonról is. A gyártók ingyen biztosítják a rendszerekhez a szoftvereket, így nem kell attól tartaniuk, hogy a jövőben további költségekkel kell majd számolniuk. A kamera rendszereink folyamatos, előre beállított időintervallumban, vagy mozgásérzékelés esetén történő rögzítésre is beállíthatóak. A rendszerek eszközeire 3 éves garanciát vállalunk.


Családi házak, lakossági ingatlanok biztonsági kamerás védelme

 Társaságunk nagy számban telepít lakossági felhasználású ingatlanokba biztonsági kamera rendszereket. A Hikvision kamera rendszerek termékpalettája lehetőséget kínál bármilyen igény kiszolgálására, TVI és IP rendszereik egyszerű és a legtöbb esetben dekoratív szerelést eredményez.

Ide kattintva további információk lakossági ingatlanok kamerás védelmével kapcsolatosan! 

Azonnali személyre szabott ajánlatot itt kérhet!


 

Üzletek, boltok biztonsági kamerás védelme 

Az általunk telepített Hikvision biztonsági kamera rendszerek, már számos esetben segítettek Megrendelőink gazdaságosabb működése érdekében. A kamera rendszerek segítségével ellenőrizhető a vásárlói forgalom, az alkalmazottak munkavégzése és a lopásokat, anyagi károkozásokat is egyszerűen lehet detektálni.

Ide kattintva további információk üzletek, boltok kamerás védelmével kapcsolatosan! 

Azonnali személyre szabott ajánlatot itt kérhet!


 Vendéglátó helyek, éttermek kamerás védelme

 Az éttermek és egyéb vendéglátó ipari egységek biztonsági kamerás védelmében szintén nagy tapasztalattal rendelkezünk. A biztonsági szint növelése mellett nagyszerűen alkalmazható a vendégterek, pályák ellenőrzése, az alkalmazottak reagálási ideje és tevékenysége is kontrollálható. A gazdasági bejáratoknál vizsgálható az áruforgalom és a szállítási folyamat is. A pultok esetében sok esetben hang rögzítése is igény az ügyfelekkel történő kommunikáció vizsgálata érdekében.

Ide kattintva további információk vendéglátó helyek kamerás védelmével kapcsolatosan! 

Azonnali személyre szabott ajánlatot itt kérhet!


 Ipari objektumok, raktárak kamerás védelme

Vállalkozásunk az évek során a rendkívül sok tapasztalatot szerzett az ipari környezetbe megrendelt kamera rendszerek területén. A gyártási folyamatok ellenőrzése mellett, az árukészlet kezelése is minden esetben fontos szempont. A vagyonvédelmi jellege mellett fontos felhasználása a rendszereinknek, hogy az alkalmazottak betartják vagy sem a munkavédelmi előírásokat. Az alkalmazottak munkára fordított ideje, a folyamatok végbemenése egyszerűen vizsgálható, akár távolról is.

Ide kattintva további információk ipari objektumok, raktárak kamerás védelmével kapcsolatosan!

Azonnali személyre szabott ajánlatot itt kérhet!


 

Vegyes kiépítésű kamerarendszerek esetén kérjük töltse ki az ajánlatkérő űrlapot és visszahívjuk, hogy egyedileg kalkuláljunk kedvezményes árakat a más összetételű rendszerekre. Kollégáink állnak rendelkezésükre a 06 30 648 55 50 telefonszámon is, vagy az info@elitalarm.hu központi elektronikus levelezési címünkön.

Riasztórendszerek

Riasztók vezetékes és vezeték nélküli megoldássokkal.

AJÁNLATKÉRÉS

Kamerarendszerek

Full HD és IP kamerás biztonsági kamera rendszerek.

AJÁNLATKÉRÉS

Távfelügyelet

Piacvezető távfelügyeleti szolgáltatás lakossági és üzleti ügyfelek részére.

AJÁNLATKÉRÉS

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk