Előzze meg velünk a bajt, Ön ne legyen áldozat!

MOST A KEZDŐ ALAP CSOMAG SZETT 30 000 Ft + ÁFA!!!

 

A videó megtekintésével már Ön is fel fogja tudni szerelni a rendszerét!


 

Engedje meg, hogy Önnek is bemutassuk a PANASONIC intelligens otthon védő rendszerét, mely nagyszerű megoldásaival kiemelt biztonságot nyújthat szerettei, értékei védelmére havidíjak nélkül. A PANASONIC SMART HOME rendszerének fő előnye, hogy vezeték nélkül nyomtalan szereléssel tudjuk otthonát, üzletét biztonságossá tenni és mindezt vállalható reális anyagi ráfordítás mellett. A rendszer szerelésének alap követelménye, hogy a védendő ingatlanban legyen áram és internet kapcsolat. Ezek megléte esetén Önnek már is lehetősége nyílik, hogy riasztóval és/vagy kamerával védhesse értékeit. 

 


 

Az alap szolgáltatás lényege, hogy a PANASONIC okos riasztórendszer központjához számos behatolást jelző érzékelőt vagy kamerát lehet csatlakoztatni. Az érzékelők számát tekintve maximálisan 50 eszközt tud kezelni, a kamera egységek esetében 4 db-ot lehetséges rákapcsolni az eszközre. Az érzékelők között választhatunk mozgásérzékelő, nyitásérzékelő, üvegtörés érzékelő, vízszivárgás érzékelők között is, ezáltal bármilyen terület védelmét meg lehet oldani. A termékpalettán természetesen megtalálhatjuk kezelő egységet, távirányítót és beltéri szirénát is. Innovatív megoldás a vezérelhető vagy automatizált OKOS konnektor is, mely lehetővé teszi, hogy behatoláskor felkapcsolja a rendszer a lámpát automatikusan, de ezt megtehetjük távoli vezérléssel is. Számos felhasználási módja létezik, melyek bármelyikének alkalmazása esetén garantált a behatoló elmenekülése a helyszínről.

 


 

A SMART rendszer kiváló megoldás a riasztó és kamera rendszerek ötvözésére. Nem kell több 100 ezres beruházást eszközölnie, mert itt egyben megkaphatja mind a két védelmet is. Ön az okos telefonján keresztül értesül a behatolási eseményekről és a kamerák által közvetített kép alapján rendőrségi intézkedést tud kezdeményezni bárhol is legyen a világon. Az egyszeri költsége jelentősen kevesebb, mint a hagyományos rendszerek esetében és 100%-osan meg tud bizonyosodni az ingatlannál történő eseményekről, melyre a hatóság is másként reagál a tapasztalatok alapján. Téves riasztás esetén távolról is tudja vezérleni a rendszert, ha otthonát elhagyva nem biztos benne, hogy aktív a védelmi rendszert egy pillanat alatt ellenőrizheti vagy aktiválhatja azt. 


A Panasonic védelmi megoldás biztonságosabb kommunikációs csatornát használ az egyszerű WiFi kapcsolatnál, akár 300 méteres hatótávolságból is működnek az egyes rendszer elemek. Az alkalmazás segítségével rendkívül egyszerűen használható ez a megoldás, kifejezetten végfelhasználói igényekre lett tervezve. Az eszközök vezeték nélküliek, melyeknek a cseréjét Ön is meg tudja oldani 2 évente. A rendszer eszközeire 24 hónap garanciát biztosítunk, a név magával hozza otthonába a minőséget és az esztétikumot. 3 módot biztosít a rendszer a felhasználás során. Az inaktív állapot mellett a teljesen üres ingatlan esetében a rendszer összes elemét aktiválhatja, viszont állítható rajta az otthonmaradó üzemmód is, mely példaként a szobai érzékelő észlelése esetén felkapcsolja Önnek a világítást. 


 

Mozgásérzékelés esetén előre beállított funkciók érhetőek el otthonlét esetén, a kisállatok jelenléte miatt állítható az eszköz érzékenysége is. Az intelligens funkció mellett ez az érzékelő észleli a behatolás tényét betörési eseménykor, vezeték nélküli kivitele miatt a legoptimálisabb helyekre szereljük fel telepítéskor. A rendszer a helyszíni riasztás mellett az Ön mobil készülékére is lekommunikálja vészjelzéseket. Riasztási eseménykor automatikusan képes elindítani a kamerák felvételét is maximálisan 15 percre.


 

A nyitásérzékelők alkalmasak héjvédelem kialakítására is, a rádiós működése miatt bárhova fel lehet szerelni az eszközt. A két ellendarab eltávolodását érzékeli és generál jelzést. Tökéletes megoldás gyerekszoba ablakok, bejárati ajtók védelmére, vagy a 100% héjvédelem kialakítására. Maximálisan 50 db ilyen eszközt tud kezelni a központi egység. Irodák védelmére is tökéletes, segítségével Ön mindig tudni fog róla, ha valaki a munkaállomásának területére megy.


 

A Panasonic kamerák felhasználhatósága a HUB rendszer esetében nem a folytonos megfigyelésre összpontosult. Az intelligens rendszer lényege, hogy Ön vagy direkt módon tud betekinteni az éppen zajló eseményekbe, vagy probléma, azaz riasztás esetén tud a segítségével döntést hozni a további lépések tekintetében. A FULL HD kamerák akár kiválthatják a mozgásérzékelőket, riasztás jelzést tudnak generálni, de babafigyelő funkcióra is használhatóak. A kétirányú kommunikáció lehetőséget nyújt Önnek, hogy haza szóljon a kamerákon keresztül.


 

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését és Önnek is készíthetünk egy személyre szabott kalkulációt a megfelelő védelmi rendszer csomagra. Az ajánlatkérő kitöltése ingyenes és kötelezettség mentes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Riasztórendszerek

Riasztók vezetékes és vezeték nélküli megoldássokkal.

AJÁNLATKÉRÉS

Kamerarendszerek

Full HD és IP kamerás biztonsági kamera rendszerek.

AJÁNLATKÉRÉS

Távfelügyelet

Piacvezető távfelügyeleti szolgáltatás lakossági és üzleti ügyfelek részére.

AJÁNLATKÉRÉS

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk