Riasztó és kamera rendszer akció

 

Riasztó és kamera rendszer telepítve 51 000 Ft-ért?

 

Ezt a csomagunkat elsődlegesen üzleti felhasználásra javasoljuk, kiváló és költséghatékony megoldás kis üzletek, dohány boltok, vendéglátó ipari egységek védelmére. Tökéletes megoldás társasházi ingatlanok védelmére is, ahol szeretnénk a bejáratot vagy előszobát figyelemmel követni. 


 

Mi az, amit tartalmaz ez a kiemelten kedvezményes csomag az Ön számára?

A csomagunk a következő egységeket tartalmazza: 

 • 1 db 8 zónás Paradox riasztó központ
 • 1 db 10 zónás LED kezelő egység
 • 1 db fém doboz, tápegységgel
 • 1 db akkumulátor
 • 1 db Nyitásérzékelő a bejáratra
 • 1 db mozgásérzékelő a területvédelemre
 • 1 db Beltéri hangjelző
 • 1 db 4 csatornás digitális rögzítő egység
 • 1 db HDD merevlemez a rögzítőbe
 • 1 db HD kamera, Infra fényvetővel
 • 6 db csatlakozó, kábelekkel
 • 1 db Telepítési és munkadíj

A riasztórendszer 2 éves hűségnyilatkozat vállalása mellett üzemel távfelügyeleti rendszerbe kötve. Minden egyes riasztási eseménykor a kamera rendszer segítségével Ön megbizonyosodhat a kamera rendszer távoli internetes elérésének használatával, hogy indokolt vagy sem a járőri intézkedés. Az ajánlatkérés ingyenes az űrlap segítségével, a havidíja a szolgáltatásnak területenként eltérő lehet.


 

Biztonsági kamera rendszerek, jó áron, HD felbontással

Kihagyhatatlan ajánlatok, kizárólag a héten. A telepített kamera rendszerek TV-re, monitorra, vagy belső hálózatra is ráköthetőek, távolról ingyenes szoftver segítségével mobiltelefonról is elérhetőek! Cégünk országosan telepít biztonsági kamerarendszereket lakossági és üzleti, vagy ipari objektumokban. A kamera rendszereink nagy sikert aratnak ügyfeleink körében, a nagy felbontás mellett minden a mai kor által támasztott kritériumnak megfelelnek. A biztonsági kamera rendszerek kültéren 20 méterig, beltérben 15 méterig éjszaka is szép képet biztosítanak, számos esetben segítettük a hatósági nyomozást az értékelhető felvételeinkkel. A kamerás megfigyelő rendszereink mindegyike nagy felbontású kamerákból épül fel, a rögzítő egységeink beállíthatóak, hogy csak a mozgások észlelésekor kezdjen el rögzíteni. Ez teszi lehetővé, hogy akár több, mint egy hónapnyi felvételt is tudjunk tárolni megrendelőinknek. A rögzítő egységen található LAN port segítségével össze tudjuk kötni a rendszer digitális felvevőjét a helyszínen lévő routerrel, ezáltal a kamerarendszer által közvetített videókép online távoli számítógépről, tabletről vagy mobil telefonról is követhető. A rögzítő egysgeken a sima VGA kimenet mellett HDMI csatlakozó is található, ezzel a helyi visszanézéskor TV készüléken, vagy monitoron maximális felbontásban kereshetnek.

 


A Paradox vezetékes riasztórendszerek kedvező áron elérhetőek, távfelügyelettel minimális költséggel. Megbízható stabil működés, kedvező telepítési díjak és alacsony, szinte költségmentes fenntartás jellemzi. Ezek a típusú rendszerek önállóan is működnek, helyszíni hangos fényjelzéssel jelezve a behatolási események tényét. A központja alkalmas mobiltelefonra történő GSM és internet alapú kommunikációra is. A kommunikátor része lehetővé teszi, hogy bármelyik távfelügyeleti szolgálathoz beköthető legyen most vagy a jövőben a riasztórendszer. A Paradox vezetékes riasztó termékek a lakossági és üzleti felhasználásra is jó, magas védelmi szintű megoldást jelentenek. A Paradox lakásriasztó rendszereink maximális 192 zónát tudnak kezelni, ezért a lakossági objektumok védelme mellett az ipari környezetben is megállják a helyüket. Az egyszerű kezelhetősége, felhasználó barátsága, már a magyar nyelvű szöveges LCD kezelővel kimagasló, de az igazán nagy élvezetet a TM50 érintőképernyős kezelő egység biztosítja megrendelőinknek. A riasztórendszereink többféle üzemmódban is képesek működni, a teljes élesítés mellett részleges otthonmaradó vagy alvó funkciót is be lehet állítani. A riasztórendszereink esetében még nem találkoztunk olyan igénnyel, melyet nem tudott volna megoldani a Paradox termékcsalád valamely tagja. A rendszerhez beltéri és kültéri hangjelzőt is lehet illeszteni, számos esetben a szabotázsvédelem miatt kérni is szokták a duplikált hangjelzési módot. A lakossági felhasználásban sajnos az a tapasztalat, hogy a felét sem használják ki megrendelőink a riasztórendszer tudásának, viszont az üzleti használat során, már van számos ingyenes opció, mely felénk szokta billenteni a mérleget döntéshozatalkor. Az üzleti felhasználás során mik azok az apróságok, melyek segítik a kontrollt? A riasztórendszerben be lehet állítani egy kódot, melyet kényszerítés hatására történő hatástalanítás során kell beütni. Ezekben az esetekben a riasztórendszer inaktiválja magát, viszont a felügyelő központba pánikriasztást küld be. A pánikriasztás esetén a felügyelet nem telefonál ki a helyszínre, hanem értesítés nélkül kivonul életvédelmi célból. A felügyeleti szerződésben és a riasztóban megadható egy nyitvatartási idő is, mely időszakon belül bármelyik kóddal lehet ki- és bekapcsolni a védelmi lakásriasztóinkat. Nyitvatartási időszakon kívül, kizárólag azok a kódok vezérlik a rendszert, melyet a tulajdonos előzetesen megadott erre a célra. Sok esetben kiküszöböltük már, hogy az alkalmazottak tiltott időben bemenjenek a védett területre. A Paradox riasztórendszer kiemelkedően stabilan kommunikálnak a felügyeleti központokba, a támogatott CID protokollt hibátlanul kezeli és ismeri. A legjobb döntés, reméljük Ön is letesztel minket és készíthetünk Önnek is egy személyre szabott egyedi ajánlatot.

 

 

 

 


 

Riasztórendszerek

Riasztók vezetékes és vezeték nélküli megoldássokkal.

AJÁNLATKÉRÉS

Kamerarendszerek

Full HD és IP kamerás biztonsági kamera rendszerek.

AJÁNLATKÉRÉS

Távfelügyelet

Piacvezető távfelügyeleti szolgáltatás lakossági és üzleti ügyfelek részére.

AJÁNLATKÉRÉS

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk