A piacvezető biztonsági kamera rendszer megoldások szállítója

Miért pont a Hikvision termékeket ajánlunk Önnek?

Vállalkozásunk biztonsági kamera rendszereket telepítő ágazata kizárólag Hikvision termékek forgalmazását és telepítését vállalja, melynek oka, hogy világszinten ez a gyártó a piacvezető évek óta és hazánkban is elmondható ugyanez a termékeik minősége miatt. A meghibásodások száma alig mérhető, emiatt a termékeire 3 év CSEREGARANCIÁT biztosítunk Önnek is, melyet kiterjeszthet egészen 5 év időtartamra is! A teljes termékpalettája gyakorlatilag az egyszerű lakossági igényektől az ipari egységek egyedi kéréseire is megoldást nyújtanak, innovatív megoldásai minden esetben ütést mérnek a többi gyártóra világszinten is. A megrendelői igények teljes körű kiszolgálása megoldott, az alacsony árkategóriás elégséges tudású termékek mellett a közép- és felső kategóriás eszközök is elérhetőek hazánkban, a több disztribútor kihelyezése végett.

Jelenleg a Hikvision kamera rendszereinket HD felbontástól kínáljuk, egészen a 4K-s 8 Megapixeles felbontásig, attól függően, hogy mely szektor igényeit kell kiszolgálnunk. Az általunk forgalmazott kamerák esetében Ön biztos lehet benne, hogy tűéles nappali képet és az EXIR LED technológiának köszönhetően letisztult értékelhető éjszakai felvételek készít a védelmi rendszer. A Hikvision 2017-ben hazánkban is elérhetővé tette a DARKFIGHTER szériát, melyet az a felismerés hozott létre, hogy az éjszakai megfigyelés általában fontosabb, mint a nappali eseményrögzítés. 

 


Miért érdemes Önnek is Hikvision kamera rendszer vásárlása mellett döntenie?

A Hikvision biztonsági kamera rendszer megoldásaink egyaránt nagy megelégedettségnek örvendenek a lakossági és üzleti szférában is. A lakossági objektumok esetében a széles 90-100 fokos látószögű kamerák alkalmazásával az ingatlanok teljes külterületét le tudjuk fedni, meg tudjuk figyelni, melyhez az EXIR LED technológia segítségével 20-40-80 vagy akár 120 méter éjszakai hatótávolság is elérhető. Az általunk forgalmazott Hikvision rendszerek mindegyike beállítható 24 órás, idő intervallumos vagy mozgásérzékelés esetén történő rögzítésre. Az egyszerű felhasználói felületen Ön gyorsan és egyszerűen az idővonalon meg tudja keresni a szükséges mentett videó felvételek. Helyi vagy távoli hálózaton történő mentéseken felül a rögzítő egységen található USB port segítségével is le tudja menteni az adatok külső tároló eszközre. A rögzítőbe úgynevezett HDD, vagy winchester kerül beszerelésre, melynek méretét minden esetben egyedileg Önnel határozzuk meg, hogy biztosan meglegyen a kívánt mentett időszak az eszközön. A tárhely kapacitás telítettsége esetén, a legrégebbi felvételeket automatikusan elkezdi felülírni a rendszer, így Önnek ezzel sem kell foglalkoznia. A Hikvision biztonsági kamera megoldások ingyenesen teszik lehetővé a rendszer távolról interneten keresztüli elérését, ezáltal Ön távollét esetén is nyomon tudja követni a védett területen történő eseményeket.  


Rövid kérdőívünk segítségével Ön is megtudhatja, hogy milyen költségvonzata lenne egy minimálisan 3 év garanciával bíró profi Hikvision kamera rendszernek az Ön ingatlanához. Az ajánlatot elektronikus levélben kapja meg a megadott E-mail címre, mely több féle rendszert is ismertet majd Önnek egészen a HD rendszerektől az ULTRA HD 4K rendszerekig. Kérheti kollégáink segítségét, hogy Ön a legmegfelelőbb rendszert válassza, mely ár-érték arányban a legjobban kiszolgálja majd az Ön igényeit. Az ajánlatok kiküldése díj- és kötelezettségmentes, nincsenek további rejtett költségek. 

 

6 INDOK, amiért Ön jó döntést hoz, ha minket tisztel meg bizalmával és megbízást kapunk Öntől!

 

1. Nálunk nem kell előleget fizetnie, nem kell attól tartania, hogy az előleg megfizetése után nem ér el minket, vagy eltűnünk.

2. Fizethet a rendszer átadását követően banki átutalással, nem kell készpénzt kivennie és nem kell attól tartania, hogy egy fantom céget bízott meg, aki hamarosan felszívódik és nem érvényesítheti a jövőben a garanciális problémák elhárítását.

3. Vállalási árgaranciát vállalunk, mely azt jelenti, hogy megrendeléskor visszaigazolást kap arról, hogy a kettőnk közötti megállapodás anyagi része kizárólag csökkenhet és nincsenek további rejtett költségek.

4. Ajánlati ár tartását kérheti tőlünk, akár 6 hónapig is, így Ön kalkulálható költségvetést tud készíteni a felújítás esetén is.

5. 3 év garanciát kap tőlünk a teljes rendszerre, nem kell attól tartania, hogy rossz minőségű, megbízhatatlan rendszert vásárol meg.

6. Minimális költség mellett 5 évre kiterjesztheti a rendszer GARANCIÁJÁT, melyet akár negyedéves ciklusokban is rendezhet felénk.

Kérdései esetén forduljon hozzánk bizalommal a +36306485550 telefonszámon.

 Újdonság! Elérhetőek nálunk is a 4K felbontású ULTRA HD kamera rendszerek!

Az Ultra High Definition rövidítése az Ultra HD kifejezés, mely elsősorban nagyobb képfelbontást jelent. Egy Ultra HD készülék 3840x2160 képpontot, vagyis 8.294.400 pixelt képes megjeleníteni. Ez a hagyományos Blu-ray felbontás, vagy Full HD felbontás (1920x1080 képpont, 2.073.600 pixel) négyszerese. Összehasonlításképpen: a jó öreg DVD standard felbontása (SD) a ma már elég kezdetlegesnek hangzó 720x576 képpont, amely csupán 414.720 pixelt jelent. Ebből is kitűnik, hogy ehhez képest az Ultra HD micsoda technológiai fejlődést, lényegesen nagyobb képélességet, és részletezettséget jelent.

 

4K ULTRA HD felbontású kamera videója


Az UHD felbontású rendszerek esetében a digitális ZOOM miatt nagy távolságokból is belenagyítással értékelhető videót, vagy képet nézhetünk vissza. Ezek a rendszerek már a 8 Megapixeles PoE kamerákből épülnek fel, ezért PoE rögzítő alkalmazásával az egész rendszer nagyon könnyen szünet mentesíthető. Elsődlegesen nagy területek megfigyelésére javasoljuk, vagy olyan beltéri területek védelmére, ahol fontos a részletek vizsgálata is utólagosan a felvételeken. Az általunk telepített hálózati rögzítő egységek már akár 12 Megapixeles kamerák kezelésére is alkalmasak, ezért Önnek nem kell minden felszerelendő kamera esetében 8 Megapixeles eszközzel kalkulálni, hanem tervezhetünk egy személyre szabott hibrid rendszert is. Ezek a 4K hibrid rendszerek HD, FULL HD, 2K vagy 4K kamerákból is konfigurálhatóak, ezzel elérve a maximális költséghatékonyságot.


 Akció! 5 Megapixeles SUPER HD kamera rendszerek telepítve most kameránként 10 000 Ft + Áfa kedvezménnyel!

Az 5 Megapixeles kamera rendszerek most kiemelt akciós árakon elérhetőek nálunk. Az 5 Megapixeles kamerák 2592x1944 képpontos videót készítenek, mely jelentős előrelépés egy 1920x1080 pixeles FULL HD kamerához képest is! A SUPER HD 5 Megapixeles kamerák -40 és + 60 C fok között működnek, teljesen vízálló háza miatt nem kell ügyelni telepítéskor, hogy milyen időjárási körülményeknek tesszük ki az eszközöket.

 

 

Az 5 Megapixeles kamerák elérhetőek kialakításukat tekintve cső és dóm formában is, illetve bár ára miatt kevesen igénylik, de PTZ Speed dómként is fellelhető a termékpalettán. Tiszta éles kép jellemzi nappal és éjszaka is az EXIR LED-el történő szerelése miatt. A rendszer ára megközelítőleg 20%-kal drágább csak az akciónk keretein belül, mint egy 2 Megapixeles FULL HD rendszer. 

 


Távoli elérés DÍJMENTESEN, havidíjak nélkül

 

Napjainkban már alapvető igény, hogy az általunk telepített Hikvision kamera rendszerek, nemcsak a helyszínen legyenek használhatóak, hanem az internet segítségével távolról is elérhetőek legyenek. A távoli felhő alapú Hikvision elérése a rendszernek egyszeri regisztrációt jelent, Önnek már nem kell havi vagy éves díjakkal számolnia. A távoli elérés PC-s és mobil környezetben is tökéletesen működik ingyenesen letölthető applikációk alkalmazásával. Az idővonalas "csúszka" használatával egyszerűen megtalálhatóak a rögzített események, grafikusan és nem csak listaszerűen is megmutatja Önnek a rendszer, hogy mely időpontokban láthat az Ön számára érdekes történéseket a merevlemezen. A távoli elérés egyedüli kritériuma részünkről, hogy a telepítési címen Ön biztosítson nekünk internetes elérést, melyre a rögzítő egységet rá tudjuk kötni!


 Hikvision Privát szféra védelme

Ügyfeleink részéről gyakori kérés vagy igény, hogy megadhassunk privát zónákat, mely zónákon belül mozgásérzékelés esetén ne készítsen a rendszer felvételeket. Ezzel az eljárással egyrészt sok esetben a törvényi előírásoknak tudunk megfelelni, példaként egy épületre felszerelt kamera, ami átlát a szomszéd telekre tökéletesen beállítható, anélkül, hogy nagyon be kellene forgatni a kamerát a ház fala felé. A szomszédban élők személyiségi jogai ilyenkor nem sérülnek. A megfigyelt magán területen is sok olyan környezeti tényezővel találkozunk a telepítések során, melyek nem hasznos felvételeket készítését eredményezik, ezáltal rövidítve a felvett hasznos időintervallumot. Kimaszkolhatóak a növényzetek a kertben, melyek mozgása sokszor rengeteg haszontalan visszanézendő videót eredményez példaként. Beltéri használatban is hasznos megoldást nyújt számunkra, mert épületen belül még a fényváltozásokkal sem kell számolnunk, így majdnem 100% biztossággal tudunk riasztási eseményeket beállítani Önnek.

 


Mi az a WDR és miért fontos, hogy WDR-es kamerát szereltessen?!

A WDR-es kamerák a háttérfény kompenzációval kapcsolatos feladatokkal összefüggő opció a kamerákban. Sok esetben, ahol a megfigyelt terület mögül kapja a fényt a kamera alul vagy túlexponált lesz a kép. Ezeket a képrészleteket javítják a WDR-es kamerák, nagyságrendekkel értékelhetőbb képet kaphatunk vissza, ha ilyen eszközöket alkalmazunk.


 

További kérdéseik esetén készséggel állunk rendelkezésükre, forduljanak hozzánk bizalommal! 

 

Riasztórendszerek

Riasztók vezetékes és vezeték nélküli megoldássokkal.

AJÁNLATKÉRÉS

Kamerarendszerek

Full HD és IP kamerás biztonsági kamera rendszerek.

AJÁNLATKÉRÉS

Távfelügyelet

Piacvezető távfelügyeleti szolgáltatás lakossági és üzleti ügyfelek részére.

AJÁNLATKÉRÉS

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk