1 perc alatt megtudhatja a kamera rendszerének árát

Biztonsági kamerarendszer szolgáltatásunk bemutatása 

A legfontosabb, hogy vállalkozásunk kizárólag HIKVISION kamera rendszereket forgalmaz és telepít, melynek oka, hogy kedvező áron magas műszaki tartalmú rendszereket szeretnénk biztosítani megrendelőink számára.

A Hikvision kamera rendszereink HD, FULL HD, 3 Megapixel és 5 Megapixeles megoldásban elérhetőek nálunk, ettől magasabb  felbontású rendszerekre csak az ipari alkalmazásoknál projekt áron tudunk ajánlatot tenni.

Az általunk értékesített, telepített Hikvision kamera rendszerek mindegyik alkalmas távoli internetes elérésre, ingyenes mobil alkalmazással is.

Hikvision biztonsági kamera rendszereink alkalmasak a mozgásérzékelésre történő felvétel mentésre, a visszakeresése az eseményeknek kimondottan egyszerű a felhasználóbarát felületen.

A kamera rendszerek beltéri és kültéri alkalmazásra is tökéletesek, kültéri kameráik esetében a SMART IR technológia segítségével 80-120 méter is lehet a látótávolság éjszaka!

Lakossági célú felhasználás esetén kedvező áron elérhetőek 20-40 méter hatótávolságú kamerák, míg az üzleti felhasználásban nagyobb és erősebb felbontású eszközöket is tudunk kombinálni a rendszerekbe.


 

Miért pont a HIKVISION kamera rendszereket ajánljuk?

A Hikvision mint gyártó, a világ vezető biztonságtechnikai gyártója, hazánkban is ő a piacvezető

Megbízhatósága és éles tiszta képe miatt, bármelyik szegmensben megállják a helyüket a termékeik

Lefedi a teljes termékskálát, azaz TVI, AHD és IP rendszerekkel is ki tudjuk szolgálni a Megrendelőinket

3 év garanciát biztosítanak a termékekre, a meghibásodási arány 1% körüli tapasztalataink alapján

Ingyenes PC és Mobil alkalmazásokkal érhetőek el a rendszerek, saját ingyenes kiszolgálón keresztül

Elsőként mutatják be az Innovatív megoldásaikat, példaként a SMART IR technológia, vagy a Darkfighter széria

Lakossági és üzleti felhasználásra is minden igényt ki tudunk vele szolgálni!


Ajánlatkérés EXIR LED Hikvision kamera rendszerre


 

Kíváncsi lett mennyibe is kerülne Önnek a minőségi biztonsági kamerás védelem?

Rövid kérdőívünk segítségével 1 perc alatt megtudhatja, hogy mennyibe is kerülne az Ön számára legmegfelelőbb Hikvision kamera rendszer. 

Alapvetően 2 Mpx, 3 Mpx és 5 Mpx kamera rendszerekre vonatkozó kalkulációt fog kapni, mely tartalmazza a telepített árat és külön az anyagárat, ha csak az eszközöket szeretné megvásárolni.

Az ajánlatok pontos típusokat fognak tartalmazni, így Ön utána tud nézni, hogy máshol mennyiért tudja beszerezni, illetve egyszerűen össze lehet hasonlítani árainkat más cégek konstrukcióival. Az ajánlatok 100%-ig díjmentesek és mentesek mindennemű kötelezettség alól!

 


Mi az az EXIR LED technológia? 

A képen és a videón is láthatja, hogy a Hikvision kamera rendszereink esetében már szakítottunk a hagyományos IR LED-ek használatával és a SMART LED-es megoldásokat telepítjük, értékesítjük. Nagyságrendekkel szebb éjszakai képet kapunk, a képben lévő fényforrásokat kiegyenlíti a sötétebb területekkel, ezáltal tiszta éjszakai képet láthatunk a mentett felvételeken. A 3 és 5 MegaPixeles rendszerek esetében a kameráink most kiemelt akciós árakon érhetőek el!

 

Ajánlatkérés EXIR LED Hikvision kamera rendszerre


Felbontásbeli különbségek videóval


 

A Hikvision termékek a HD felbontástól, egészen 8 Megapixelig elérhetőek. Egy rendszeren belül alkalmazható más felbontású kamera is, így a nem preferált területeket megfigyelhetjük HD kamerákkal és a fontosabb területeket 3-4-5 Megapixeles kamerákkal védhetjük. A Hikvision biztonsági kamerák lényeges előnye, hogy rendelkezésre állnak már a SMART LED-es kivitelű kamerák, melyek szebb éjszakai képet biztosítanak a hagyományos IR LED kamerákhoz képest. A Hikvision kamera rendszerek rögzítő egységei monitorra vagy TV-re is ráköthetőek, illetve hálózati csatlakozójának segítségével belső és külső hálózaton is elérhetővé teszi a telepített biztonsági kamera rendszer. A távoli eléréshez a szoftverek díjmentesek és folyamatosan elérhetőek hozzá a frissítések díjmentesen. A rögzítése a rendszernek 24 órában, választott időintervallumban, vagy csak mozgásérzékelésre történő indítással is működik. A kamera rendszerek alkalmasak riasztásjelzések küldésére elektronikus levélben és távoli FTP tárhelyre is képes rögzíteni az adatokat.


Ajánlatkérés EXIR LED Hikvision kamera rendszerre


Darkfighter, azaz mindent az éjszakai képminőség javításáért!


 

Újdonság!

Az új Hikvision Turbo HD 4.0 szériás 4K kamerák az analitikából és a rendszám leolvasó rendszerekből ismert Darkfighter Ultra-Low Light felvételi képességeit használják. Ez a technológia rendkívül éles és színes képet biztosít nagyon alacsony 0.003Lux megvilágítás mellet is. Biztosak lehetünk abban, hogy ezek a kamerák már IP szintű minőséget fognak nyújtani a felhasználásuk során. A Hikvision 2012-ben (itthon 2014) mutatta be először a Turbo HD jelátviteli megoldását, amivel forradalmasította az akkori piacot. Évről évre jöttek az új modellek, kezdetben 720p és 1080p, tavaly jelent meg a 3MP, idén pedig az 5MP felbontású kamerák. Sokan mondják, hogy az IP a jövő, ezt senki sem vitatja, de továbbra is ez a legjobb megoldás a már meglévő rendszerek korszerűsítésére, fejlesztésére.A Hikvision a világ legnagyobb kamera megfigyelő rendszerek gyártója bejelentette, hogy már készülőben van a Turbo HD 4.0termékcsalád, ami maximálisan 8 megapixeles felbontást támogat és nagy fényérzékenységű képérzékelővel is rendelkezik majd. A legújabb generációs Turbo HD 4.0 kamerák és rögzítők már a H.265+ tömörítésben is tudnak majd dolgozni, ami sávszélesség és a tárhely használat számára jelent igen jelentős megtakarítást az eddigiekhez képest.

 

 

Ajánlat kérés Hikvision Darkfighter kamera rendszerre 


 

Miért szebb a Hikvision kamerák képe az átlagosnál?

A kamerákba épített CHIP-ek bfolyásolják a színhűséget, melyre a Hikvision, mint gyártó nagyon nagy figyelmet fordít. A tűéles kép mellett fontos minden esetben a színhűség és az éjszakai képminőség is. A Hikvision kamerák elektronikája az EXIR ledekkel minden területen megállja a helyét. A Hikvision kamerák esetében nem kell félnie, hogy torzul a kép, illetve az éjszakai képminőség is garantált minimális fény mellett is, ahogyan a lenti képeken is láthatja.

  

 


 

 Ajánlat kérés Hikvision minőségi kamera rendszerre 


 

 

Amennyiben még nem döntötte el, hogy ajánlatot kér vagy sem, lentebb több információt is megosztunk Önnel a rendszereket illetően.

További kellemes időtöltést oldalunkon.

1 MegaPixeles HD kamera rendszerek verhetetlen áron! Az 1280 x 720 pixel felbontás már lehetőséget nyújt az Ön számára is, hogy pár méteren belül felismerhető arcokat nézhessen vissza a HD felvételeken. Napjainkban elmondható, hogy ezek a rendszerek már a kifutó termékcsoportot alkotják, kizárólag azoknak a Megrendelőknek ajánljuk, ahol 5-10 méteren belül kell kiszolgálnia a kamerának a megfigyelést. Az éjszakai képminősége ezeknek a rendszereknek a kevés IR LED miatt viszonylag gyenge, kiegészítő megvilágítást szoktunk javasolni a megfigyelt területre. Beltérben, kisebb üzletek, vendéglátó ipari egységek védelmére tökéletes alternatíva lehet. Hibrid rendszerekbe is integrálhatóak a kamerák, ezáltal egy 5 MegaPixeles rendszer nem preferáltan védendő területeire alkalmazhatóak ezek a kamerák kiegészítésként.

2 MegaPixeles Full HD kamera rendszerek többféle objektíves megoldásban is! Az 1920 x 1080 pixel felbontás már kültéren is megállja a helyét vario vagy motorzoom objektívvel. Beállítható a látószög és a fókuszpont, ezáltal teljesen a védett objektum adottságaira lehet szabni a kamerákat egyenként is. Az IR LED technológia fejlődése már a Full HD-s kamera rendszereinknél is érzékelhető, mivel a kamerák menüjében fejlesztett DNR technológiával találkozhatunk. A fényviszonyokhoz alkalmazkodik az eszköz, így az erős ellenfény sem probléma többé. Kültérben 40 m-ig hatásos IR LED kamerái miatt bátran ajánljuk a lakossági felhasználás mellett üzleti vagy ipari objektumok védelmére is. A Full HD rendszerek esetében felismerhető arcokat és rendszámokat nézhetünk a visszajátszáskor, melyet digitálisan nagyítani is tudunk. Az interneten keresztüli eléréshez nem szükséges fix IP cím, így gyakorlatilag, akár mobilinternetet használva is megvalósulhat a távoli megfigyelése a védett területnek DNS-en keresztül. A rögzítő egysége lekezeli a régebbi hagyományos kamerákat is, ezért rendszerek korszerűsítésére a legköltséghatékonyabb megoldást jelenti jelenleg a piacon. 

3 MegaPixeles biztonsági kamera rendszerek nagy 2052x1536 pixel felbontással a HD-TVI új generációja. A Hikvision gyártó ismét lekörözte társait és hű maradt piacvezető nevéhez. A világ legnagyobb biztonsági kamera rendszer gyártója hazánkban is elérhetővé tette a 3.0 HD-TVI rendszereit, mely óriási felbontással gyakorlatilag lekörözte a FULL HD termékeket gyártó versenytársait. A rögzítő egységei között a legkisebb 4 csatornás eszköz is, a 4 db 3.0 MP-es HDTVI csatorna mellett 2 db IP kamerát is tud kezelni, ezért 5 vagy 6 kamerás rendszer igényt is ki tudunk szolgálni vele anélkül, hogy egy nagyobb és drágább 8 csatornás eszközt kellene megvenni. A Hikvision promóció bizonytalan ideig tart, ezért jelen árainkat nem tudjuk biztosan, hogy meddig tudjuk tartani. 

5 MegaPixel High-Tech kamera rendszereink, melynek felbontásuk 2592 x 1944 pixel, ami megközelítőleg a háromszorosa a FULL HD rendszereink által készített képeinek. Ezeket a biztonsági kamera rendszereinket ipari vagy üzleti felhasználásra javasoljuk, a lakossági felhasználók köre viszonylag szűk, a rendszerek ára miatt. Az 5 Mpixeles kameráknak nem okoz problémát 20-30 méterről sem az arcok és rendszámok felismerése, a variálható fókusztávolság miatt nagy távolságok esetén is színtiszta használható felvételeket készít a rendszer. A nagy felbontású IP kameráinkat kizárólag külön hálózat kiépítése mellett telepítjük, mert a meglévő számítástechnikai struktúrát jelentősen lassíthatja a nagy mértékű adatfolyam. Ezek a rendszereink is belső hálózaton vagy külső távoli külső hálózaton keresztül is használhatóak, a rögzítő lokálisan TV-re vagy monitorra is ráköthető. 

 

 


Profi kültéri és beltéri mozgatható Speed dóm kamerák jó áron, 20x-30x-os belenagyítási opcióval. A PTZ kamerák önállóan, vagy rendszerbe kötve is tökéletes védelmet nyújtanak. Éjszakai 100m-es hatótávolsága nagy területek éjszakai megfigyelésére is alkalmassá teszik a védelmi rendszert. A forgatható kamerák automatikus járőrútvonalon is tudnak mozogni, de manuális felhasználás esetén szoftveresen vagy hardveresen is megoldható a vezérlése. Mozgásérzékelővel történő összekötése esetén, a mozgásérzékelő jelzése esetén a kamera ráfordul a behatolási pontra és nagy felbontású videókat készít az ott történt eseményekről.

 


Köszönjük, hogy végigolvasta ezt az oldalunkat.

 

 

Riasztórendszerek

Riasztók vezetékes és vezeték nélküli megoldássokkal.

AJÁNLATKÉRÉS

Kamerarendszerek

Full HD és IP kamerás biztonsági kamera rendszerek.

AJÁNLATKÉRÉS

Távfelügyelet

Piacvezető távfelügyeleti szolgáltatás lakossági és üzleti ügyfelek részére.

AJÁNLATKÉRÉS

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk