A legnagyobb felbontású biztonsági kamera rendszereink

 

Hikvision 5 MegaPixeles kamera rendszerek

A Hikvision Digital Technology Ltd. 2001. év óta vált a világ legnagyobb biztonsági kamera rendszereket gyártójává. A világpiaci részesedése már megközelítőleg 20% ezen a területen. Ezt a kiemelkedő adatot a termékeik megbízhatóságával és minőségével érték el, mely a közel 2 000 fő mérnök alkalmazásával volt lehetséges. A cég üzletpolitikája szerint országonként több beszállítóval is értékesít, emiatt hazánkban az a szerencsés helyzet alakult ki, hogy a forgalmazók piacszerzési árversenye megdöbbentően alacsony beszerzési árakat biztosít számunkra. Napjainkban elmondható, hogy sok nevetlen termékkel is versenybe tud szállni a prémium kategóriás Hikvision biztonsági kamera rendszer termék család is. A Hikvision kamera rendszerek, a biztonsági kamerákra vonatkozó teljes termékpalettát lefedi, azaz analóg, HD-TVI, AHD és IP kamerás megfigyelő rendszerekre is alternatívát nyújt. A Hikvision kamerák esetében mondhatjuk el kizárólag, hogy jelenleg több, mint 500 féle eszköz áll rendelkezésünkre, hogy kiszolgáljuk a megrendelői igényeket, hardveresen és szoftveresen gyakorlatilag bármilyen feladatot ki tudunk szolgálni eszközeivel.

 


Mi a Hikvision HD-TVI rendszer fő előnye?

A Hikvision HD-TVI rendszerek fő előnye, hogy a rögzítő egység lekezeli a régebbi analóg kamerák mellett a HD-TVI, AHD vagy IP kamerákat is. Gyakorlatilag quadroplex működésű, így egy meglévő rendszert is egy rögzítő csere után lépésenként tudunk fejleszteni. A fejlesztés nincs megkötve, így a számunkra fontos területeket 4-5 MegaPixel felbontásban, a nem annyira frekventált részeket HD vagy FULL HD eszközökkel tudjuk szemmel követni. A Hikvision kamera rendszerek ingyenes szoftverek segítségével elérhetőek interneten keresztül díjmentesen mobil eszközökön vagy PC-n is. A kameráknál beállítható a mozgásérzékelés, így kizárólag mozgás észlelésekor rögzít a rendszer, ezzel is megnövelve a felvett időtartam mértékét.

 

Kíváncsi lett mennyibe is kerülne Önnek a minőségi biztonsági kamerás védelem?

Rövid kérdőívünk segítségével 1 perc alatt megtudhatja, hogy mennyibe is kerülne az Ön számára legmegfelelőbb Hikvision kamera rendszer. 

Alapvetően 2 Mpx, 3 Mpx és 5 Mpx kamera rendszerekre vonatkozó kalkulációt fog kapni, mely tartalmazza a telepített árat és külön az anyagárat, ha csak az eszközöket szeretné megvásárolni.

Az ajánlatok pontos típusokat fognak tartalmazni, így Ön utána tud nézni, hogy máshol mennyiért tudja beszerezni, illetve egyszerűen össze lehet hasonlítani árainkat más cégek konstrukcióival. Az ajánlatok 100%-ig díjmentesek és mentesek mindennemű kötelezettség alól!


 


 

Riasztórendszerek

Riasztók vezetékes és vezeték nélküli megoldássokkal.

AJÁNLATKÉRÉS

Kamerarendszerek

Full HD és IP kamerás biztonsági kamera rendszerek.

AJÁNLATKÉRÉS

Távfelügyelet

Piacvezető távfelügyeleti szolgáltatás lakossági és üzleti ügyfelek részére.

AJÁNLATKÉRÉS

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk