Hikvision TVI kamera rendszerek

 

A TVI kamera rendszerek jelenleg 1 Mpixel - 5 Mpixel felbontású kamerákkal elérhetőek. A rendszer fő előnye, hogy Tribrid rögzítőkkel szereljük őket. A rögzítő egységek a régi hagyományos analóg kamerákat, a fejlett digitális IP kamerákat és az TVI eszközöket is tudják kezelni. Sok esetben költséghatékony megoldást eredményez, hogy nem kell az összes kamerát cserélni, hanem ennek a rögzítőnek a használatával fokozatosan is lehet fejleszteni a rendszert. Az új telepítések esetében HD vagy FULL HD kamerákat ajánlunk, így a rendszámok és arcok felismerése már nem jelent problémát. A TVI biztonsági kamera rendszerek a legújabb fejlesztéseket tartalmazzák, széles termékpalettánk miatt a lakossági ingatlanok, társasházak védelme mellett az üzleti szféra számára is tökéletes megoldásokat tudunk biztosítani.  A Full HD rendszerek esetében felismerhető arcokat és rendszámokat nézhetünk a visszajátszáskor, melyet digitálisan nagyítani is tudunk. 


 A Hikvision 2 Megapixeles termékcsaládról általánosságban pár gondolat!

 

 A 2 Megapixeles Hikvision kamera rendszerek a legmegbízhatóbb termékek jelenleg a piacon. A Full HD felbontás egy megfelelően megtervezett rendszer esetében magán és céges igényeket is képes kiszolgálni. Kedvező ára és az évek alatti folyamatos fejlesztés miatt azt mondhatjuk, hogy ezek a rendszerek gyakorlatilag bárkinek meg tudnak felelni a lakossági és kis üzleti szférában.  


Hikvision 2 Megapixeles rögzítők, tribrid működési módon is!

A tiszta éles kép letárolása mellett számos olyan előnye van rögzítő egységeinknek, melyet érdemes végig gondolni. Az egyik fő előny, hogy analóg, TVI és IP kameráknak a továbbított képanyagát, videót is alkalmas letárolni ez a széria már. Akár Wifi-s beltéri IP kamerát, vagy nagyon megközelíthetetlen helyen lévő kültéri eszközt is integrálhatunk a rendszerbe, anélkül, hogy jelentős rongálással, kábelezéssel járna egyébként más rendszereknél ez a munkálat. 

Árajánlat kérés kamera rendszerre 


 

Mi a fő különbség a hagyományos analóg és a 2MP-es TVI kameráink között?

Ezen a képen Ön is láthatja, hogy a hagyományos analóg és a Megapixeles kamera képe között mekkora különbség látható. A hagyományos analóg és ezek a Full HD-s biztonsági kamerák között megközelítőleg 20% árdifferencia van. Nem érdemes már hagyományos kamera rendszereket telepíteni, mert azok a hatóság számára értékelhetetlen felvételeket készítenek.

 

Miért és kiknek ajánljuk ezeket a rendszereket?

 

- Lakossági használatban lévő ingatlanokhoz, akik preventív megoldást keresnek

- Üzlet tulajdonosoknak, akik így távolról kontrollálhatják a munkavégzést

- Üzlet tulajdonosoknak, akik figyelemmel követhetik a készpénz mozgásokat

- Cégvezetőknek, akiknek fontos a saját értékvédelem, vagyonvédelem

- Cégvezetőknek, akiknek ügyfelei felé prezentálni kell a munkavégzési folyamatokat

 


 Előre kalkulált akciós csomagok, melyek tetszés szerint alakíthatóak az egyedi igényeknek megfelelően!

 

 

 

A FULL HD rendszereink költséghatékony megoldást jelentenek azoknak a megrendelőinknek, akik beltérben kis távolságokat szeretnének részletgazdagon megfigyelni. A rendszerhez pénztárfigyelő kamera is csatlakoztatható, így nyomon követhetőek a pénzmozgások is. A rögzítő 5 kamera kezelése mellett hangmodult, mikrofont is tud kezelni. A mikrofonok használata lehetővé teszi, hogy az alkalmazott az ügyféllel (vásárlóval) folytatott kommunikációja ellenőrizhető legyen. 

 

 


 

 

A kültéri kamera rendszereink közül a első a fix objektíves termékcsoport, mely FULL HD felbontással 2 Mpx-es kamerákkal elérhető A fix objektíves kameráink kis mérete miatt az éjszakai hatótávolság 10m. Ezeket a rendszereket azoknak ajánljuk, akik valósan kis területeket szeretnének megfigyelni. A kiemelkedő felbontásuk miatt 10-15m-en belül felismerhető arcokat nézhetnek vissza a felvételeken. Az internetes elérés lehetővé teszi, hogy bármikor és bárhonnan ellenőrizni tudják a védett területet, akár egy telefonon keresztül is. Kedvező áron hozzájuthatnak ezekhez a rendszerekhez. 

 


 

A kültéri kamera rendszereink közül a második termékcsoport a varió fókuszos nagy hatótávolságú kamerákkal szerelt rendszerek. A nagyméretű kamerák 40-80 m-ig is ellátnak éjszaka, a látószögük állítható a fókuszpont mellett. Bármilyen területen megállják a helyüket, 2 Mpx-es Full HD felbontásuk miatt a rendszámok és arcok is felismerhetők távolról is. A legjobb minőségű termékcsoportunk, gyakorlatilag mindent tud, így ipari felhasználásra is alkalmas. 

 


 

Az ajánlatokat minden érdeklődőnk számára személyre szabottan készítjük el. Szakértő kollégáink a telefonos egyeztetést követően egy kifejezetten Önnek kalkulált árajánlatot küldenek a megadott elektronikus levelezési címre. Az ajánlatainkban szereplő árak nettó árak, nem tartalmazzák a 27% ÁFA-t. Az ajánlatok Budapest és 30 Km-es vonzáskörzetében érvényesek, ezen kívül eső területeket 50 Ft/km díjat számítunk fel.

 

 

 

 

Riasztórendszerek

Riasztók vezetékes és vezeték nélküli megoldássokkal.

AJÁNLATKÉRÉS

Kamerarendszerek

Full HD és IP kamerás biztonsági kamera rendszerek.

AJÁNLATKÉRÉS

Távfelügyelet

Piacvezető távfelügyeleti szolgáltatás lakossági és üzleti ügyfelek részére.

AJÁNLATKÉRÉS

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk