Hikvision IP biztonsági kamera rendszerek

Örömünkre szolgál, hogy Ön is bizalmat szavazott nekünk és megengedi, hogy Önnek is bemutassuk ajánlott IP kamera rendszereinket. Vezetőségünk fontosnak tartja, hogy a leendő megrendelőink megértsék az alap különbségeket egyes rendszerek között, ezért közérthető módon a leggyakrabban felmerülő kérdéseket tisztázzuk, remélve hogy Önnek is szimpatikus lesz hozzáállásunk és törekvésünk. 


Kiknek ajánljuk az IP rendszereket és miért? Kérjen AHD, HD-TVI és IP rendszerre is ajánlatot tőlünk! Ingyenes, akkor miért ne?

Jelenleg Ön találkozhat többfajta technológiával, azaz kaphat árakat Analóg, AHD, HD-TVI, HD-CVI, IP kamera rendszerekre is. A kamera rendszerek kameráinak felbontásbeli tudása az 1 MegaPixel (HD) és 12 MegaPixel között van jelen az interneten jelenleg. Korunkban az összes rendszer távolról interneten keresztül elérhető. A lakossági felhasználásra bármelyik MegaPixel megoldást is választja, azzal nem téved. Az IP kamerákat azoknak a Megrendelőknek ajánljuk, akik nem az elégséges, hanem a jó minőséget és a fejleszthető hosszútávú, értéktartó megoldást keresik. Az üzleti vagy ipari felhasználásra viszont kizárólag az IP kamera rendszereket ajánljuk. Miért? Az IP biztonsági kamerák önálló menüvel rendelkeznek és magukban is működésre bírhatóak NVR, rögzítő nélkül is. Az összes gyártó a digitalizált megoldásokat fejleszti, ezért nagyobb felbontású eszközök érhetőek el és sokkal több szoftveres megoldással tudjuk kiszolgálni vagy segíteni a munkafolyamatok ellenőrzését. Az IP kamera rendszer másik fő előnye, hogy nem analóg videó jelet küld a kamera a rögzítő felé, hanem digitalizált adatokat, ezért a kép minősége nem károsodhat. Az összes más megoldásnál találkozhat szemcsés képpel, hullámzó felvétellel, zavaros, földhurkos rossz minőségű mentett adatokkal és minősíthetetlen éjszakai videókkal. Az IP rendszereknél, ezek a problémák a digitális becsomagolt adatfolyam miatt már nem jelentkeznek. Ez okozza, hogy egy 2 MegaPixel analóg és egy 2 MegaPixel IP kamera felvételei között óriási a különbség, főleg éjszaka! Jelenleg a Hikvision IP kamerák esetében maximálisan 12 Mpixel felbontásig ajánljuk termékeiket!


 

Mik az IP kamerák előnyei, miért dönt jól, ha Ön is IP rendszert választ?

  • Éles nappali és éjszakai felvételek 1-12Megapixel felbontásban
  • Variálható rendszer, minden kamera lehet más felbontású akár
  • Esztétikusabb kivitelezés, minimális kábelezéssel kiépíthető
  • Alacsonyabb munkadíj, gyorsabb struktúra kiépítés
  • Erősebb szoftveres és hardveres megoldások, fejleszthetőség
  • Értéktartó beruházás, 3 év garancia az eszközökre!
  • Onvif egységes protokoll megléte, kompatibilis, fejleszthető rendszerek
  • Az IP kamera telepítő cégek, a kornak megfelelő képesítéssel rendelkeznek, nem lehetséges a folyamatos képzés megléte nélkül a kivitelezése ezeknek a kamera rendszereknek.

 

Akciós ajánlatainkat az űrlap kitöltésével ismerheti meg, kérdései esetén állunk rendelkezésére a 06 30 648 5550-es telefonszámunkon.

 


Mi az az EXIR LED technológia? 

A képen és a videón is láthatja, hogy a Hikvision kamera rendszereink esetében már szakítottunk a hagyományos IR LED-ek használatával és a SMART LED-es megoldásokat telepítjük, értékesítjük. Nagyságrendekkel szebb éjszakai képet kapunk, a képben lévő fényforrásokat kiegyenlíti a sötétebb területekkel, ezáltal tiszta éjszakai képet láthatunk a mentett felvételeken. A 3 és 5 MegaPixeles rendszerek esetében a kameráink most kiemelt akciós árakon érhetőek el!


Felbontásbeli különbségek videóval


 

A Hikvision termékek a HD felbontástól, egészen 8 Megapixelig elérhetőek. Egy rendszeren belül alkalmazható más felbontású kamera is, így a nem preferált területeket megfigyelhetjük HD kamerákkal és a fontosabb területeket 3-4-5 Megapixeles kamerákkal védhetjük. A Hikvision biztonsági kamerák lényeges előnye, hogy rendelkezésre állnak már a SMART LED-es kivitelű kamerák, melyek szebb éjszakai képet biztosítanak a hagyományos IR LED kamerákhoz képest. A Hikvision kamera rendszerek rögzítő egységei monitorra vagy TV-re is ráköthetőek, illetve hálózati csatlakozójának segítségével belső és külső hálózaton is elérhetővé teszi a telepített biztonsági kamera rendszer. A távoli eléréshez a szoftverek díjmentesek és folyamatosan elérhetőek hozzá a frissítések díjmentesen. A rögzítése a rendszernek 24 órában, választott időintervallumban, vagy csak mozgásérzékelésre történő indítással is működik. A kamera rendszerek alkalmasak riasztásjelzések küldésére elektronikus levélben és távoli FTP tárhelyre is képes rögzíteni az adatokat.

Darkfighter, azaz mindent az éjszakai képminőség javításáért!


 

Újdonság!

Az új Hikvision Turbo HD 4.0 szériás 4K kamerák az analitikából és a rendszám leolvasó rendszerekből ismert Darkfighter Ultra-Low Light felvételi képességeit használják. Ez a technológia rendkívül éles és színes képet biztosít nagyon alacsony 0.003Lux megvilágítás mellet is. Biztosak lehetünk abban, hogy ezek a kamerák már IP szintű minőséget fognak nyújtani a felhasználásuk során. A Hikvision 2012-ben (itthon 2014) mutatta be először a Turbo HD jelátviteli megoldását, amivel forradalmasította az akkori piacot. Évről évre jöttek az új modellek, kezdetben 720p és 1080p, tavaly jelent meg a 3MP, idén pedig az 5MP felbontású kamerák. Sokan mondják, hogy az IP a jövő, ezt senki sem vitatja, de továbbra is ez a legjobb megoldás a már meglévő rendszerek korszerűsítésére, fejlesztésére.A Hikvision a világ legnagyobb kamera megfigyelő rendszerek gyártója bejelentette, hogy már készülőben van a Turbo HD 4.0termékcsalád, ami maximálisan 8 megapixeles felbontást támogat és nagy fényérzékenységű képérzékelővel is rendelkezik majd. A legújabb generációs Turbo HD 4.0 kamerák és rögzítők már a H.265+ tömörítésben is tudnak majd dolgozni, ami sávszélesség és a tárhely használat számára jelent igen jelentős megtakarítást az eddigiekhez képest.

 

 


 

 

 

 

Riasztórendszerek

Riasztók vezetékes és vezeték nélküli megoldássokkal.

AJÁNLATKÉRÉS

Kamerarendszerek

Full HD és IP kamerás biztonsági kamera rendszerek.

AJÁNLATKÉRÉS

Távfelügyelet

Piacvezető távfelügyeleti szolgáltatás lakossági és üzleti ügyfelek részére.

AJÁNLATKÉRÉS

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk