AHD motoros zoom kamera rendszerek

 


Távolról is vezérelhető MOTORZOOM-os FULL HD biztonsági kamerarendszert szeretne? Professzionális biztonsági kamera rendszereink már ezt az igényt is ki tudják szolgálni. Ön is szeretne munkahelyéről ráközelíteni egy gyanús gépjárműre otthonánál? Szeretne üzletében egy furcsán viselkedő vásárlóra ránagyítani, vagy a munkafolyamatokat ellenőrizni valós időben? A Techson AHD rendszereinkkel már megoldható, hogy a kamera objektívét a kliens programon keresztül is tudja állítani, azaz rá tud közelíteni a képre, anélkül, hogy Ön ott tartózkodna! 

A motoros ZOOM kamerák kültéri és beltéri kivitelben is elérhetőek, a kiépítés tekintetében nem jelent semmiféle extra munkálatot, mivel a kliensprogramon keresztül szoftveresen lehet vezérleni a kamerát. Az AHD kamerarendszereink lehetőséget kínálnak arra is, hogy egy fix objektíves hagyományos HD vagy FULL HD rendszerben csak egy vagy pár darab kamera legyen motoros objektívvel szerelve. Leggyakrabban az utcafronti részt nézik megrendelőink ezzel az eszközzel, a rendszer többi eszköze hagyományos kamerából épül fel általában. Meglévő régebbi kamera rendszerek fejlesztése esetében is alkalmazható, azzal a megkötéssel, hogy a rögzítő egységet is cserélni kell a vezérlés lehetősége érdekében.


 

Kameráink, melyek motoros Zoom objektívvel szereltek

 

 

 

Az ajánlott kamerák objektívei 2,8-12 mm között állíthatóak, ami 35- 100látószög közötti állítási lehetőséget biztosít. A látószög szűkítésével egyre távolabb látnak az eszközök élesen. Leggyakoribb felhasználási területei a motor zoom kameráknak, utcafrontok figyelése, rendszámok leolvasása és készpénz mozgások követése.


 
A motorzoom használata nagyon egyszerű:
  COC_nagy eger_nagy Vezérelje távolról a kamerát!
zoom és élesség állítása távolról a DVR saját felületéről, vagy a DVR WEB felületén keresztül is lehetséges, egérrel is. (Mindezt a COC vezérlés teszi lehetővé a rögzítő és a kamera között).
  osd_kulso_nagy Telepítéskori látószög- és élességállítás:
A kamera kábelén lévő OSD gomb fel/le irányával lehet telepítéskor beállítani a kívánt látószöget. 
Az élességet a kamera automatikusan beállítja.

 

autofokusz

FÓKUSZ módok

MANUAL: A fókuszt a menügomb Jobb/Bal gombjaival lehet állítani, nincs automatikus élességállítás.

SEMI: Félautomata üzemmód. A zoom +/- működtetése után a kamera automatikusan beállítja 
a legélesebb képet. Miért jó? A félautomata üzemmódnak köszönhető, hogy az élesség csak a látószög változtatása esetén állítódik. A működés során a látképbe kerülő közeli tárgyak, pl. egy belógó faág nem okoz fókuszváltozást, az eredeti képtartalom marad éles!

A 2.0 MP MotorZoom rendszerekre az ajánlatkérő űrlap kitöltése után elektronikus válaszlevélben kaphat ajánlatot. Kérdései esetén állunk szíves rendelkezésükre a + 36306485550 telefonszámon, vagy az info@elitalarm.hu levelezési címünkön is! Az ajánlatkérések teljesen díjmentesek és kötelezettség mentesek, adataik nem kerülnek be adatbázisba, kizárólag az ajánlatok pontos címzésére használjuk. További információkat, vagy előre kalkulált szett árakat jelen oldalon lentebb olvashatnak.


Egyedi ajánlat most, akár egyetlen darab motorzoom kamera rendelése esetén!

Aki a minőséget szereti és a motorzoom rendszerünket választja, azoknak a megrendelőinknek most ingyen biztosítjuk ezt a szünetmentes tápegységet, ezzel is hozzájárulva a biztonsági szint növeléséhez. A szünetmentes tápegység használatával áramkimaradás esetén is aktív marad a védelem, így nem kell attól tartani, hogy a kamerák tápvesztése miatt nem közvetítenek képeket, videókat. 

 

 

Riasztórendszerek

Riasztók vezetékes és vezeték nélküli megoldássokkal.

AJÁNLATKÉRÉS

Kamerarendszerek

Full HD és IP kamerás biztonsági kamera rendszerek.

AJÁNLATKÉRÉS

Távfelügyelet

Piacvezető távfelügyeleti szolgáltatás lakossági és üzleti ügyfelek részére.

AJÁNLATKÉRÉS

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk