1 perc alatt megtudhatja a riasztórendszerének árát


Vagyonvédelmi riasztórendszereink otthoni, vagy céges felhasználásra is

Bízunk benne hogy felkeltettük érdeklődését és szán időt ajánlatkérő űrlapunk kitöltésére. Az ajánlatokat a megadott információk alapján kollégáink elektronikus levél formájában megküldik Önnek hamarosan. Az ajánlatok díjmentesek és semmilyen kötelezettséggel nem járnak a jövőben. Szakértőink a 06 30 322 81 55-es telefonszámon állnak rendelkezésükre, akár a kitöltés ügyében is forduljanak hozzánk. Tervrajzokat, vagy konkrét ajánlatkérést az info@elitalarm.hu elektronikus levelezési címen fogadjuk.

 

 

   

 


 

Vállalkozásunk számos elektronikus védelmi rendszert kínál ügyfelei részére, bízunk benne, hogy Ön is megtalálja segítségünkkel az Ön számára legkomplexebb védelmi megoldást. A helyben működő vezetékes vagy rádiós, vezeték nélküli riasztórendszerektől kezdve a GSM hívós megoldásokig nálunk mindent megtalál. A közkedvelt kedvezményes távfelügyeleti konstrukciónkat két országos távfelügyeleti partnercéggel is biztosítjuk, ezzel is biztosítva, hogy Ön velünk biztosan a legjobb ár-érték arányú megoldást fogja kapni.  A következő megoldásokat kínáljuk ügyfeleink részére:

Minőségi Paradox vezetékes riasztórendszerek a piacvezetőtől

Ezek a típusú rendszerek önállóan is működnek, helyszíni hangos fényjelzéssel jelezve a behatolási események tényét. A központja alkalmas mobiltelefonra történő GSM és internet alapú kommunikációra is. A kommunikátor része lehetővé teszi, hogy bármelyik távfelügyeleti szolgálathoz beköthető legyen most vagy a jövőben a riasztórendszer. A Paradox vezetékes riasztó termékek a lakossági és üzleti felhasználásra is jó, magas védelmi szintű megoldást jelentenek. A bővebb információ gombbal tovább olvashat erről a termékről vagy árajánlatot is kérhet az ajánlatkérő gombbal.


Minőségi Paradox rádiós riasztórendszerek a piacvezetőtől

Gyors, esztétikus és nyomtalan telepítés jellemzi. Ezek a típusú rendszerek önállóan is működnek, helyszíni hangos fényjelzéssel jelezve a behatolási események tényét. A központja alkalmas mobiltelefonra történő GSM és internet alapú kommunikációra is. A kommunikátor része lehetővé teszi, hogy bármelyik távfelügyeleti szolgálathoz beköthető legyen most vagy a jövőben a riasztórendszer. A Paradox Magellán riasztórendszerek termékpalettája teljes, gyakorlatilag az összes vezetékes eszköznek már létezik rádiós megfelelője. A bővebb információ gombbal tovább olvashat erről a termékről vagy árajánlatot is kérhet az ajánlatkérő gombbal.

 


 Akciós csomagajánlataink, melyek kiemelt biztonságú távfelügyelettel együtt történő megrendelés esetén érvényesek!


 

 Milyen riasztórendszert válasszak? Segítünk a döntéshozatalban!

A riasztórendszerek igényelhetőek vezetékes és rádiós megoldásban is. A rádiós rendszereinknek magasabb az ára, mert nagyságrendekkel magasabb az anyagok értéke is. A kettő közötti fő különbség, hogy a rádiós riasztók esetében nem kell kábelezési munkákat végezni, mert 868Mhz-es rádió frekvencián keresztül kommunikálnak az egységek egymással. A vezetékes riasztók esetében viszont az érzékelő fejeket vezeték segítségével kell összekötni a riasztó agyával, a riasztó központtal. A vezetékes riasztók esetében a kábelhálózat kiépítésére több alternatíva is létezik. Leggyakrabban műanyag kábelcsatornában, vagy meleg ragasztási technológiával történik a kialakítása a kábelezésnek. Felújítás alatt álló, éppen épülő vagy festés előtti telepítéskor javasolni szoktuk, hogy a kábeleket véssük be a falba és ott védőcsőben történjen a szerelés. Egy szintes ingatlanok esetében megoldásunk a padlástér használata a kábelhálózat kiépítése érdekében. Ezekben a szerencsés helyzetekben, csak az érzékelő helyénél felfúrnak kollégáink a padlástérbe, így semmi nem látszódik a kábelezésből a vezetékes riasztók esetében sem.

Gyakori megoldás az arany középút, ahol esztétikusan nem lehet kábelezni minden érzékelőhöz. A hibrid riasztórendszereink gyakorlatilag ötvözik a vezetékes és a rádiós érzékelőket egy védelmi rendszeren belül. Az esztétikus kábeles megoldások mellett a kritikus pontokra rádiós eszközöket szerelünk, így bizonyos része vezetékes, míg a másik része rádiós frekvenciás kommunikációval jelzi a behatolást a központ felé. A telepítési díjak tekintetében megközelítőleg a vezetékes és a rádiós rendszer árak között szokott lenni a hibrid rendszer díja.

 

 

 

 

 


 

Riasztórendszerek

Riasztók vezetékes és vezeték nélküli megoldássokkal.

AJÁNLATKÉRÉS

Kamerarendszerek

Full HD és IP kamerás biztonsági kamera rendszerek.

AJÁNLATKÉRÉS

Távfelügyelet

Piacvezető távfelügyeleti szolgáltatás lakossági és üzleti ügyfelek részére.

AJÁNLATKÉRÉS

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk