Vezeték nélküli riasztók, lakásriasztók, ház riasztók, üzlet riasztók, kalkulátor

 

Mit kell tudni rólunk és a Paradox Magellán rádiós riasztókról?

Az Elitalarm.hu csapata elsődlegesen a világ legnagyobb gyártójának termékeit telepíti lakossági és üzleti ingatlanok védelme érdekében. A Paradox riasztórendszerek kedvező áron nyújtanak hatékony biztonsági megoldást, piacvezető hazánkban is. A garanciális problémák száma minimális, az általunk telepített rendszerekhez több évig nem kell szerelői segítséget igénybe venni. Javasolt karbantartási időintervallum 1-2 év, mely függ a felhasználás módjától és környezetétől. A Paradox vezeték nélküli riasztórendszereket gyorsan és rongálás mentesen, nyomtalanul szereljük fel. A vezeték nélküli riasztóink biztonsági szintje már azonos a vezetékes riasztókéval, ezért bátran ajánljuk megrendelőinknek. Megbízható működés és egyszerű kezelhetőség jellemzi, a rádiós riasztó eszközök elemeit Ön is ki tudja cserélni, melyre évente egyszer kell csak számítani! A rádiós riasztórendszerek három módon is rendelhetőek tőlünk. Önállóan működő módon, helyi riasztással, vagy ezt kiegészítve mobiltelefonra történő átjeleztetéssel is szereljük a rádiós riasztó rendszereket. Távfelügyelettel együtt történő rendelés esetén 80 000 Ft kedvezményt biztosítunk a telepítési díjból, így rendkívül alacsony kiépítési költség mellett is hozzájuthat a rádiós riasztó rendszerhez. A riasztó telepítéseket és szerviz szolgáltatásunkat országosan biztosítjuk, melyet az általunk telepített riasztók minősége miatt tudunk vállalni. A távfelügyeleti kivonulást mindig az adott területen lévő kivonuló egységgel végeztetünk el, így kiemelten gyors a riasztásokra történő kivonulási idő mindenhol. Bővebb tudnivalókat itt talál: TUDNIVALÓK


 

 

Milyen kezelő egységek csatlakoztathatóak a Paradox Magellán riasztórendszerekhez?

A Paradox Magellán rádiós hibrid riasztórendszerhez többféle kezelő, vagy más néven vezérlő csatlakoztatható. A vezeték nélküli K37 ikon kijelzésű LCD kezelő mellett számos vezetékes számkódos tasztatúra választható a riasztó rendszeréhez. Az egyszerű 10 zónának a kijelzésére alkalmas vezetékes LED kezelő mellett a vezeték nélküli központ le tudja kezelni a TM50 grafikus érintőképernyős kezelőt is. Felhasználását, funkcióját nézve bármelyik kezelő egységet is válassza, a leggyakrabban élesítésre-hatástalanításra használják ügyfeleink, időnként esetleges kódváltoztatásra. A magyar nyelvű LCD, vagy a grafikus kezelő esetében viszont azt érdemes mérlegelni, hogy közérthetőbb, egyértelműbb vele a rendszer használata, mint a LED kezelős megoldásoknál. 


 Melyek a főbb eszközök, melyek a rádiós riasztórendszert alkotják?

A legfontosabb része a rendszernek a riasztó központ, mely a behatolást jelző eszközök jelzéseit feldolgozza, majd a szükséges intézkedéseket elvégzi. Mik lehetnek ezek az intézkedések? A riasztórendszer alap esetben hangos hang- és fényjelzést generál a helyszínen, ezzel felhívva a környezet figyelmét a tényre, hogy illetéktelenek próbálnak behatolni a védett területre. Ezt kiegészítve a riasztórendszer alkalmas ezeket a jelzéseket továbbítani mobiltelefonra GSM vagy internet alapon is, így a felhasználó, a tulajdonos is értesülhet a világ bármely pontján az ingatlannál történt nem kívánatos eseményekről. Ez a jelzés továbbítási mód alkalmassá teszi a Paradox Magellán rádiós riasztórendszert, hogy távfelügyeleti szerver felé is jelentsen, azaz beköthető kivonuló szolgálatokhoz vagy rendőrséghez a védelmi rendszer.

A főbb eszközök egyike, melyekkel megvalósítható a védelme az objektumoknak a mozgásérzékelő. A rádiós mozgásérzékelőkhöz nem szükséges kábeles nyomvonal kiépítés, mert a vezeték nélküli mozgásérzékelők 868Mhz-es rádiós frekvencián keresztül jeleznek a riasztó központjának behatolás esetén. A rádiós mozgásérzékelők elemekkel működnek, az elem merülését jelzi, ami után még van ideje kicserélni azokat anélkül, hogy az eszköz ne működne. A mozgásérzékelők számát a védendő terek száma határozza meg, mivel egy eszköz 8-10 m sugárban 90 fokos látószög mellett nyújt védelmet. A térben lévő mozgások esetén azt érzékeli és jelzi a riasztó központjának. A mozgásérzékelős védelmet gyakorta bővítjük ki úgynevezett héjvédelemmel, mely nyitásérzékelők felszerelését jelenti a nyílászárókra. A nyitásérzékelők érzékelik az ajtók vagy ablakok kinyitását, majd amennyiben élesített állapotban történik mindez riasztásjelzést küld a központ felé. Tökéletes megoldást jelentenek ezek az érzékelők az éjszakai élesítésre egy lakossági ingatlan esetében. A rendszer egyébként 24 órás készenlétben működik, azaz, ha rendelünk a rendszer mellé távirányítót, akkor a távirányítót használhatjuk pánikgombként is a ki- és bekapcsolási feladatok ellátása mellett.


 

Ajánlatkérő azonnal 1 perc alatt

A kamerarendszereinkre pontos tételes ajánlatot küldünk Önnek, amennyiben kitölti részünkre az adatkérő űrlapot.

Készséggel segítünk Önnek a 06 30 322 81 55 telefonszámunkon, hívjon minket bizalommal.

Tervrajzokat, illetve részletes igényleírást az info@elitalarm.hu elektronikus levelezési címünkön fogadunk.

 

 

 

Riasztórendszerek

Riasztók vezetékes és vezeték nélküli megoldássokkal.

AJÁNLATKÉRÉS

Kamerarendszerek

Full HD és IP kamerás biztonsági kamera rendszerek.

AJÁNLATKÉRÉS

Távfelügyelet

Piacvezető távfelügyeleti szolgáltatás lakossági és üzleti ügyfelek részére.

AJÁNLATKÉRÉS

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk