Távfelügyeleti szolgáltatás ismertetése

Távfelügyelet szolgáltatás ismertetése, kiemelt biztonságú szolgáltatás és havidíjai

Érdeklődöm (klikk ide)

 

A távfelügyeleti szolgáltatás lényege, hogy a telepített biztonsági riasztó rendszerek a helyszíni hang- és fényjelzéssel történő riasztás mellett egy GSM/GPRS modulon keresztül ezeket a jelzéseket eljuttatják a diszpécser központba. A diszpécsernek ilyenkor a monitoron megjelennek az információk a védett ingatlannál történt nem kívánatos eseményekről az információk, melyekre a szerződésben meghatározott módon megkezdi az intézkedési folyamatot. A szolgáltatás non-stop 24 órában működik, így nemcsak bekapcsolt élesített riasztó esetében küld a felügyeleti központ irányába jelzéseket, hanem kikapcsolt állapotban is figyelő módban marad. Ezekben az esetekben a riasztórendszer elküldi a műszaki hiba jelzéseket, a szabotázs jelzéseket (rongálás, kiiktatási kísérletek) és a pánikjelzéseket is. Két fő csoportra bontható a szolgáltatás. Ez egyik főcsoportja a távfelügyeletnek az értesítéses szolgáltatás, mely esetében a beérkezett jelzésekre a diszpécser értesíti a megadott illetékes személyeket és a szolgáltatás, intézkedés itt véget is ért. A másik főcsoport a kivonulós távfelügyeleti szolgáltatás, amikor nemcsak az ügyfelet értesíti az ügyeletes személyzet, hanem a területileg illetékes kivonuló, beavatkozó egységeket is. A védett ingatlan átvizsgálása után a kivonuló egység tájékoztatja az ügyeletest a tapasztalatairól, aki a begyűjtött információk birtokában értesíti ismételten a Megrendelőt. 


 

Mi az, ami kiemeltté teszi az ajánlott szolgáltatásunkat?

A legfontosabb a távfelügyeleti szolgáltatási piacon, hogy a szolgáltatás ne legyen kiiktatható és a műszaki megoldás is a lehető legkorszerűbb legyen, ezzel is minimalizálva, hogy a "másik oldal" ki tudja játszani a védelmi rendszert. A szolgáltatásunk választása esetén Ön ingyenesen hozzájuthat a legújabb fejlesztésű GSM/GPRS átjelző eszközhöz, melyhez Önnek SIM kártyát sem kell biztosítani, mert a havidíjban benne foglaltatik a szolgáltatói SIM forgalmi költsége is! Ez teszi lehetővé, hogy Ön számítható, ugyanazon szolgáltatási díjak ellenében élvezze a biztonságot hónapról-hónapra. A GPRS modul lényege, hogy folyamatosan látják az ügyeletesek a hálózaton az Ön riasztó központját, amennyiben a jelzése megszűnik, egyből látják a központban ezt és intézkednek rá, mert elképzelhető, hogy egy blokkoló segítségével elnyomják a behatolók a térerejét az átjelző készüléknek. EGYEDÜLÁLLÓ módon a szolgáltatásunk keretein belül Ön a megszokott 24 órás tesztjelentés vizsgálat helyett PERCENKÉNTI életjel figyelést kap normál havidíj mellett is! Ez azt jelenti, hogy valósan azonnal megkezdődik az intézkedés műszaki hiba vagy szabotálási kísérlet esetén. Fontos, hogy bármilyen szolgáltatást is vesz igénybe, kérdezzen rá az életjel figyelésnek a gyakoriságára! Ez a felelős döntés alapja, ha otthona, értékei, vagy családtagjai védelmét szeretné megvalósítani.

 

Mi az a szolgáltatás, amiben lekörözzük a világ legnagyobb gyártóját is a távoli elérés tekintetében?

A magyar fejlesztési hajlam ismét igazolta, hogy világszínvonalú. A legtöbb riasztórendszert gyártó vállalkozás termékpalettáján megtalálhatóak az internet modulok, melyek lehetővé teszik, hogy a riasztó központját összekössük egy routerrel és a helyszíni internetet használva küldje el az információkat az ingatlanná történt eseményekről a Megrendelő részére, okos telefonjára. A sebezhetősége ezeknek a rendszereknek, hogy hiába szünetmentes a riasztórendszer, ha nem kap áramot a helyszíni internet szolgáltató routere, akkor nincs internet az ingatlanban, azaz nem tudja jelezni a betörést az ügyfél részére. Ez komoly probléma, amiért ÖN még fizet is telepítéskor. Az általunk ingyen biztosított átjelző GPRS eszköz szintén elérhető interneten keresztül, de mi nem a helyszíni internetet használjuk fel átjelzésre vagy riasztó vezérlésre, hanem a GPRS eszközünkbe lévő SIM kártyát! A GPRS a riasztórendszer akkumulátorára van kötve, így az áramszünet esetén is működik, azaz hiába áramtalanítják az ingatlant, a védelmi rendszer továbbra is működik, illetve Ön is tudja továbbra is vezérelni ilyenkor a riasztóját és továbbra is minden információt azonnal lát. Ez a szolgáltatásunk havonta 1 000 Ft-ba kerül, ami elhanyagolható költség, mivel semmilyen egyszeri díja nincsen. A riasztórendszer programozható kimeneteit is vezérelheti az applikáción keresztül, így gyakori megoldásunk, hogy a motoros kertkapuk vagy garázskapuk mozgását a riasztón keresztül oldjuk meg!

Képek az applikációról


 

 Lakossági díjak ( távfelügyelet, kiemelt területen ) : 

Értesítéssel, vezetékes telefonon keresztül: 1.850 Ft+Áfa/hó Kártérítési limit:360.000Ft       
Kivonulás, vezetékes telefonon keresztül: 3.606 Ft+Áfa/hó kártérítési limit: 700.000Ft 

Értesítéssel, IP modulon keresztül: 1.850 Ft+Áfa/hó Kártérítési limit:360.000Ft
Kivonulás, IP modulon keresztül: 3.606 Ft+Áfa/hó kártérítési limit: 700.000Ft  

Értesítéssel, GPRS modulon keresztül:2.850 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje:360.000Ft 
Kivonulás, GPRS modulon keresztül: 4.330 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje:7.000.000Ft 

 Üzleti díjak ( távfelügyelet, kiemelt területen ) : 

Értesítéssel, vezetékes telefonon keresztül: 3.631 Ft+Áfa/hó Kártérítési limit:360.000Ft       
Kivonulás, vezetékes telefonon keresztül: 5.250 Ft+Áfa/hó kártérítési limit: 700.000Ft

Értesítéssel, IP modulon keresztül: 3.631 Ft+Áfa/hó Kártérítési limit:360.000Ft
Kivonulás, IP modulon keresztül: 5.250 Ft+Áfa/hó kártérítési limit: 700.000Ft 

Értesítéssel, GPRS modulon keresztül:4.000 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje:570.000Ft 
Kivonulás, GPRS modulon keresztül:5.900 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje:7.000.000Ft

Lakossági díjak ( távfelügyelet, nem kiemelt területen ) :

Értesítéssel, vezetékes telefonon keresztül: 2.292 Ft+Áfa/hó Kártérítési limit: 360.000Ft       
Kivonulás, vezetékes telefonon keresztül: 4.394 Ft+Áfa/hó kártérítési limit: 700.000Ft

Értesítéssel, IP modulon keresztül: 2.292 Ft+Áfa/hó Kártérítési limit: 360.000Ft
Kivonulás, IP modulon keresztül: 4.394 Ft+Áfa/hó kártérítési limit: 700.000Ft

Értesítéssel, GPRS modulon keresztül:3.292 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje:360.000Ft
Kivonulás, GPRS modulon keresztül:5.394 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje:7.000.000Ft

Üzleti díjak ( távfelügyelet, nem kiemelt területen ) :

Értesítéssel, vezetékes telefonon keresztül: 3.631 Ft+Áfa/hó Kártérítési limit: 360.000Ft       
Kivonulás, vezetékes telefonon keresztül: 6.047 Ft+Áfa/hó kártérítési limit: 700.000Ft

Értesítéssel, IP modulon keresztül: 3.631 Ft+Áfa/hó Kártérítési limit: 360.000Ft
Kivonulás, IP modulon keresztül: 6.047 Ft+Áfa/hó kártérítési limit: 700.000Ft

Értesítéssel, GPRS modulon keresztül:4.631 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje:570.000Ft
Kivonulás, GPRS modulon keresztül:7.047 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje:10.000.000Ft

 Többletszolgáltatások díjai :

Intervallumfigyelés : 633 Ft + Áfa / hó
Nyitás Zárás jelentés naplózása,és online küldése : 0 Ft + Áfa / hó 

Tűzjelző távfelügyelet díjai :

Tűzjelzés fogadása 20 db érzékelőig :    5.500 Ft + Áfa / hó
Tűzjelzés fogadása 80 db érzékelőig :    18.900 Ft + Áfa / hó
Tűzjelzés fogadása 81 db érzékelőtől : 24.900 Ft + Áfa / hó

Téves (indokolatlan) kivonulás díjai :

Évente az első 4 alkalom : ingyenes
Évente az 5. alkalomtól: 3.500 Ft + Áfa / db
Az ügyfél kérésére történő kivonulás : 3.500 Ft + Áfa / db (kivonulós szolgáltatás esetén)
      Az ügyfél kérésére történő kivonulás : 10.000 Ft + Áfa / db (értesítéses szolgáltatás esetén)       

Kiemelt távfelügyeleti területeink :

Szolgáltatásaink országosan elérhetőek változatlan feltételekkel azonban kiemelt területeinken az előnyös infrastruktúra miatt a díjtáblázatokban szereplő áraink még kedvezőbbet tudunk ajánlani Önnek. Az alábbi területek tartoznak kiemelt területeink közé:

Budapest, Abda, Ács, Ádánd, Albertirsa, Alsónémedi, Alsóörs, Alsószentmárton, Alsózsolca, Áporka, Arnót, Aszód, Aszófő, Bakonszeg, Balassagyarmat, Balatonakali, Balatonarács, Balatoncsicsó, Balatonföldvár, Balatonfüred, Balatonszabadi, Balatonszepezd, Balatonszepezd-Fürdő, Balatonszőlős, Balatonudvari, Balatonvilágos, Ballószög, Bana, Baracs, Barcs, Bátonyterenye, Békés, Békéscsaba, Bélapátfalva, Bercel, Berekböszörmény, Beremend, Berettyóújfalu, Berkesd, Biatorbágy, Biharkeresztes, Bihartorda, Bisse, Bogád, Boldog, Bőny, Börcs, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csány, Csarnóta, Cserkút, Csévharaszt, Csobánka, Csokonyavisonta, Csomád, Csopak, Csökmő, Csömör, Csörög, Dány, Darány, Debrecen, Debrecen-Józsa, Délegyháza, Derecske, Diósd, Diósviszló, Domony, Dömsöd , Dörgicse, Drávacsehi, Drávagárdony, Drávapalkonya, Drávaszabolcs, Drávaszerdahely, Drávatamási, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunakeszi, Dunaszeg, Dunaújváros, Dunavarsány, Ebes, Écs, Ecser, Ecser, Egyházasharaszti, Ellend, Enese, Érd, Erdőkertes, Esztár, Felső Göd, Felsőnyáregyháza, Felsőörs, Felsőpakony, Felsőzsolca, Fót, Fövenyes, Furta, Füzesgyarmat, Gáborján, Galgahévíz, Galgamácsa, Garé, Gerla, Gomba, Gordisa, Göd, Gödöllő, Gönyű, Görcsöny, Gyál, Gyód, Gyömrő, Győr, Győrladamér, Győrság, Győrszemere, Győrszentiván, Győrújbarát, Győrújfalu, Győrzámoly, Gyula, Hajdúbagos, Hajdúszoboszló, Hajdúszovát, Halásztelek, Harkány, Hatvan, Helvécia, Hencida, Heréd, Hévízgyörk, Hort, Hosszúhetény, Hosszúpályi, Iklad, Ikrény, Ipacsfa, Isaszeg, Istvándi, Jászberény , Jászfényszaru, Kaposvár, Kárász, Kartal, Kastélyosdombó, Kecskemét, Kerekharaszt, Kerepes, Keszü, Kisapostag, Kisbajcs, Kisharsány, Kiskunlacháza, Kismarja, Kismaros, Kistapolca, Kistarcsa, Kistokaj, Kóka, Komádi, Komárom, Komló, Komlósd, Konyár, Kosd, Kovácshida, Kozármisleny, Köblény, Kökény, Körösszakál, Körösszegapáti, Kővágóörs, Kővágószőlős, Kővágótöttös, Köveskál, Kulcs, Lakihegy, Leányfalu, Lébény, Liget, Lórév, Lothárd, Lovas, Lőrinci, Maglód, Magyaregregy, Magyarhomoróg, Magyarsarlós, Magyarszék, Majosháza, Makád, Mályi, Mánfa, Mátranovák, Matty, Máza, Mecsekpölöske, Mencshely, Mende, Ménfőcsanak, Mezőberény, Mezőmegyer, Mezőpeterd, Miskolc, Miskolc-Tapolca, Mogyoród, Monor, Monorierdő, Murony, Nagybajcs, Nagyberény, Nagyharsány, Nagyhegyes, Nagyiván, Nagykáta, Nagykovácsi, Nagykozár, Nagykökényes, Nagymányok, Nagymaros, Nagypall, Nagyrábé, Nagyszentjános, Nagytarcsa, Nagytótfalu, Nagyvázsony, Nagyvenyim, Nyáregyháza, Nyékládháza, Nyúl, Ócsa, Old, Oroszló, Őrbottyán, Örvényes, Öttevény, Palkonya, Palotás, Paloznak, Pannonhalma, Pásztó, Pécel, Pécs, Pécsely, Pécsudvard, Pécsvárad, Pellérd, Pér, Pereked, Perkáta, Péterhida, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Pocsaj, Pocsaj-Esztergár, Pogány, Pomáz, Poroszló, Pusztazámor, Rácalmás, Ráckeve, Rád, Rákóczifalva, Regenye, Remeteszőlős, Révfülöp, Romonya, Ságvár, Salgótarján, Salgótarján-Zagyvapálfalva, Sáránd, Selyp, Siklós, Siklósnagyfalu, Siófok, Siófok-Diós, Siófok-Szabadifürdő, Siófok-Balatonszéplak, Siófok-Kiliti, Siófok-Sóstó, Siófok-Széplak, Siófok-Töreki, Siójut, Solymár, Som, Sóskút, Sülysáp, Szada, Szalatnak, Szántód, Szászvár, Szécsény, Szeghalom, Szemely, Szendehely, Szentendre, Szentfalva, Szentmártonkáta, Szentpéterszeg, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szilasliget, Szirma, Szirmabesenyő, Szolnok, Sződ, Sződliget, Szőke, Szulok, Tagyon, Taksony, Tápióbicske, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószentmárton, Tarhos, Tárnok, Tényő, Tépe, Tét, Tiszaszőlős, Tihany, Tiszafüred, Tiszagyulaháza, Tiszaigar, Tiszaiván, Tiszaörs, Tiszaörvény, Tiszaszentimre, Tiszaszőlős, Tóalmás, Tószeg, Tököl, Töltéstava, Törökbálint, Tura, Túrony, Újiráz, Újtitkos, Úri, Üllő, Üröm, Üröm-Péterhegy, Vác, Vácduka, Vácegres, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosszabadi, Váncsod, Városföld, Vasad, Vasas, Vászoly, Vecsés, Vének, Veresegyház, Verőce, Verseg, Villánykövesd, Vokány, Zagyvarékas, Zamárdi, Zánka, Zánka-Gyermekváros, Zengővárkony, Zsáka, Zsámbok, Petőfibánya, Héhalom, Sződ-nevelek, Komárom, Gönyü, Bábolna, Bana, Rétalap. Nagyigmánd, Kisigmánd, Csém, Ács, Mocsa, Naszály, Almásfüzitő, Mezőőrs, Tárkány, Csép, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonybánk, Réd, Bakonyszombathely, Hánta, Ácsteszér, Ászár, Kisbér, Ete, Vérteskethely, Császár, Bakonysárkány, Szákszend, Veszprémvarsány, Tata, Tatabánya, Dorog, Nyergesújfalu, Esztergom, Tát.

 

Ajánlatkérő azonnal 1 perc alatt

A védelmi megoldásainkra pontos tételes ajánlatot küldünk Önnek, amennyiben kitölti részünkre az adatkérő űrlapot.

Készséggel segítünk Önnek a 06 30 648 55 50 telefonszámunkon, hívjon minket bizalommal.

Tervrajzokat, illetve részletes igényleírást az info@elitalarm.hu elektronikus levelezési címünkön fogadunk.

 

 

 

Riasztórendszerek

Riasztók vezetékes és vezeték nélküli megoldássokkal.

AJÁNLATKÉRÉS

Kamerarendszerek

Full HD és IP kamerás biztonsági kamera rendszerek.

AJÁNLATKÉRÉS

Távfelügyelet

Piacvezető távfelügyeleti szolgáltatás lakossági és üzleti ügyfelek részére.

AJÁNLATKÉRÉS

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk