1 perc alatt megtudhatja a riasztó rendszerének árát

További riasztórendszereinkről itt olvashat:

Paradox vezetékes riasztórendszerek

Paradox vezeték nélküli riasztórendszerek

GSM mobiltelefon hívó vezeték nélküli riasztórendszerek

DSC vezetékes riasztórendszerek

Riasztó+kamera csomag egyben akció

 

Árajánlatot itt tud kérni az űrlap kitöltésével. Kollégáink a beérkezett kitöltött űrlapon feltüntetett elektronikus levelezési címre küldik meg a személyre szabott kalkulációt. Kérdései esetén továbbá állunk rendelkezésükre a + 36 30 648 55 50 telefonszámon, vagy az info@elitalarm.hu levelezési címünkön. Köszönjük előre is érdeklődésüket.


Minőségi Paradox vezetékes riasztórendszerek a piacvezetőtől

A Paradox vezetékes riasztórendszerek kedvező áron elérhetőek, távfelügyelettel akár 9 900 Ft + Áfa telepített költséggel. Megbízható stabil működés, kedvező telepítési díjak és alacsony, szinte költségmentes fenntartás jellemzi. Ezek a típusú rendszerek önállóan is működnek, helyszíni hangos fényjelzéssel jelezve a behatolási események tényét. A központja alkalmas mobiltelefonra történő GSM és internet alapú kommunikációra is. A kommunikátor része lehetővé teszi, hogy bármelyik távfelügyeleti szolgálathoz beköthető legyen most vagy a jövőben a riasztórendszer. A Paradox vezetékes riasztó termékek a lakossági és üzleti felhasználásra is jó, magas védelmi szintű megoldást jelentenek. 


Minőségi Paradox rádiós riasztórendszerek a piacvezetőtől

A Paradox rádiós Magellán riasztórendszerek kedvező áron elérhetőek, távfelügyelettel akár 34 900 Ft + Áfa telepített költséggel. Gyors, esztétikus és nyomtalan telepítés jellemzi. Ezek a típusú rendszerek önállóan is működnek, helyszíni hangos fényjelzéssel jelezve a behatolási események tényét. A központja alkalmas mobiltelefonra történő GSM és internet alapú kommunikációra is. A kommunikátor része lehetővé teszi, hogy bármelyik távfelügyeleti szolgálathoz beköthető legyen most vagy a jövőben a riasztórendszer. A Paradox Magellán riasztórendszerek termékpalettája teljes, gyakorlatilag az összes vezetékes eszköznek már létezik rádiós megfelelője.


Mobiltelefon hívós vezeték nélküli riasztórendszer

A nagyközönség számára, hosszú tesztelés során elérhetővé vált a legkorszerűbb GSM riasztórendszer a piacon. A GSM riasztó lényege, hogy a riasztórendszer központjába egy SIM kártya tehető, melynek segítségével a riasztórendszer felhívja a megadott telefonszámokat betörési esemény észlelésekor. A fő előnye a rendszernek az alacsony telepített ára mellett, hogy nincsen havi üzemeltetési költség, mint egy távfelügyelt rendszer esetében, mivel a központ maga végzi el az ügyfél felé történő értesítést! A riasztórendszer teljes mértékig vezeték nélküli, így a kivitelezése a rendszernek teljesen rongálás mentes, esztétikus. A központi egységbe beépítésre került egy mikrofon , mely lehetővé teszi, hogy a riasztási eseménykor az Ön mobiltelefonjára történő jelzéskor belehallgasson a helyszínen történő eseményekbe.

 


 

Cégünk elsődlegesen Paradox riasztórendszerek telepítését végzi országosan. A Paradox SPECTRA sorozatra elsődlegesen azért esett a választásunk, mert a megbízhatósága, minimális hibaszázaléka minket is lenyűgözött. Az évek során igazolt lett választásunk, több ezer rendszerünk működik folyamatosan és problémamentesen. A riasztórendszereink önállóan is működnek, azaz helyszíni hang és fényjelzéssel, bármilyen havidíjas megoldás nélkül. A Paradox vezetékes riasztók a helyi működés mellett támogatják az össze távfelügyeleti kommunikációt, bármelyik felügyeletre fel tudjuk kapcsolni az általunk telepített védelmi rendszereket. Partnercégeink jóvoltából országosan tudjuk kiszolgálni a távfelügyeleti felkapcsolásra vonatkozó igényét megrendelőinknek. A havidíjat nem kedvelő ügyfeleink részére a Paradox riasztórendszereink mobiltelefonos átjelzésre is kínálnak több alternatívát. A leggyakoribb igény a GSM hívó illesztése a riasztóhoz, melynek segítségével a riasztórendszer egy SIM kártya segítségével felhívja a megadott telefonszámokat riasztási eseménykor. Egyszeri költséget jelent ez a megoldás, havidíj nélkül üzemeltethető a jövőben ez a megoldás. A Paradox riasztórendszerek az IP150 modul segítségével már interneten keresztül is tudnak kommunikálni a megrendelővel, így teljesen díjmentesen értesülhetnek a riasztásokról vagy műszaki hiba jelzésekről. Az android és IOS operációs rendszerrel futó mobil eszközökre applikáció is elérhető, mely segítségével a riasztót távolról vezérleni is tudják a megrendelőink.


 

A Paradox lakásriasztó rendszereink maximális 192 zónát tudnak kezelni, ezért a lakossági objektumok védelme mellett az ipari környezetben is megállják a helyüket. Az egyszerű kezelhetősége, felhasználó barátsága, már a magyar nyelvű szöveges LCD kezelővel kimagasló, de az igazán nagy élvezetet a TM50 érintőképernyős kezelő egység biztosítja megrendelőinknek. A riasztórendszereink többféle üzemmódban is képesek működni, a teljes élesítés mellett részleges otthonmaradó vagy alvó funkciót is be lehet állítani. A riasztórendszereink esetében még nem találkoztunk olyan igénnyel, melyet nem tudott volna megoldani a Paradox termékcsalád valamely tagja. A rendszerhez beltéri és kültéri hangjelzőt is lehet illeszteni, számos esetben a szabotázsvédelem miatt kérni is szokták a duplikált hangjelzési módot. A lakossági felhasználásban sajnos az a tapasztalat, hogy a felét sem használják ki megrendelőink a riasztórendszer tudásának, viszont az üzleti használat során, már van számos ingyenes opció, mely felénk szokta billenteni a mérleget döntéshozatalkor. Az üzleti felhasználás során mik azok az apróságok, melyek segítik a kontrollt? A riasztórendszerben be lehet állítani egy kódot, melyet kényszerítés hatására történő hatástalanítás során kell beütni. Ezekben az esetekben a riasztórendszer inaktiválja magát, viszont a felügyelő központba pánikriasztást küld be. A pánikriasztás esetén a felügyelet nem telefonál ki a helyszínre, hanem értesítés nélkül kivonul életvédelmi célból. A felügyeleti szerződésben és a riasztóban megadható egy nyitvatartási idő is, mely időszakon belül bármelyik kóddal lehet ki- és bekapcsolni a védelmi lakásriasztóinkat. Nyitvatartási időszakon kívül, kizárólag azok a kódok vezérlik a rendszert, melyet a tulajdonos előzetesen megadott erre a célra. Sok esetben kiküszöböltük már, hogy az alkalmazottak tiltott időben bemenjenek a védett területre. A Paradox riasztórendszer kiemelkedően stabilan kommunikálnak a felügyeleti központokba, a támogatott CID protokollt hibátlanul kezeli és ismeri. A legjobb döntés, reméljük Ön is letesztel minket és készíthetünk Önnek is egy személyre szabott egyedi ajánlatot.


A garanciális problémák száma minimális, az általunk telepített rendszerekhez több évig nem kell szerelői segítséget igénybe venni. Javasolt karbantartási időintervallum 1-2 év, mely függ a felhasználás módjától és környezetétől. A Paradox vezeték nélküli riasztórendszereket gyorsan és rongálás mentesen, nyomtalanul szereljük fel. A vezeték nélküli riasztóink biztonsági szintje már azonos a vezetékes riasztókéval, ezért bátran ajánljuk megrendelőinknek. Megbízható működés és egyszerű kezelhetőség jellemzi, a rádiós riasztó eszközök elemeit Ön is ki tudja cserélni, melyre évente egyszer kell csak számítani! A rádiós riasztórendszerek három módon is rendelhetőek tőlünk. Önállóan működő módon, helyi riasztással, vagy ezt kiegészítve mobiltelefonra történő átjeleztetéssel is szereljük a rádiós riasztó rendszereket. Távfelügyelettel együtt történő rendelés esetén 80 000 Ft kedvezményt biztosítunk a telepítési díjból, így rendkívül alacsony kiépítési költség mellett is hozzájuthat a rádiós riasztó rendszerhez. A riasztó telepítéseket és szerviz szolgáltatásunkat országosan biztosítjuk, melyet az általunk telepített riasztók minősége miatt tudunk vállalni. A távfelügyeleti kivonulást mindig az adott területen lévő kivonuló egységgel végeztetünk el, így kiemelten gyors a riasztásokra történő kivonulási idő mindenhol.

 

Riasztórendszerek

Riasztók vezetékes és vezeték nélküli megoldássokkal.

AJÁNLATKÉRÉS

Kamerarendszerek

Full HD és IP kamerás biztonsági kamera rendszerek.

AJÁNLATKÉRÉS

Távfelügyelet

Piacvezető távfelügyeleti szolgáltatás lakossági és üzleti ügyfelek részére.

AJÁNLATKÉRÉS

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk