Szakmai hírek a biztonságtechnika világából

Turbo HD 4 az 1-ben! Forrás: www.securifocus.com
Minden gyártónak megvan a saját filozófiája (rendszere), az analóg kamerák felbontásának növelésére. Ez jó, ám a telepítő akkor kerül válaszút elé, amikor az egyik metódusra, egy más filozófiájú kamerát kellene illesztenie.

 

2017.04.11.  - Itt láthatja Hikvision HD-TVI rendszer ajánlatainkat, KLIKK!


Intelligens kamerarendszerek a Videosec termékpalettáján! Forrás: www.securifocus.com

1998-ban egy kis családi vállalkozás saját fejlesztésű CCTV kamerák összeszerelésébe kezdett Szegeden. A minőség, a megbízhatóság és a biztosított szervízháttér, valamint a mélyreható tesztelés országszerte és regionálisan ismerté tették a Videosec márkanevet. Ma a termékpaletta gerincét a világban elismert, a szakma élvonalába tartozó gyártók termékeinek régiós igények alapján testreszabott OEM változatai képezik.

A teljes cikket itt éri el: https://www.securifocus.com/portal.php?pagename=hir_reszlet&hir_id=4297

2017.04.11. - Cégünk bármilyen IP kamera rendszernek a szerelését vállalja!


Intelligens felület okoseszközökre a Texecomtól! Forrás: www.securifocus.com

Modern életünk egyre nagyobb szelete alapoz a mobil eszközökön futó, kényelmi applikációkra. A közeljövőben a Texecom Premier Elite központjai, egy firmware-frissítés révén alkalmassá válnak távoli, mobilalkalmazással való kényelmi funkciók kezelésére, figyelemmel követésére. E megjelenő, új rendszert mutatjuk most be, nagyobb vonalakban.

A teljes cikket itt éri el: https://www.securifocus.com/portal.php?pagename=hir_reszlet&hir_id=4526&hirlevel_id=10813

2017.05.31. - Cégünk már 2 éve telepíti hasonló Paradox riasztórendszerit!

 


Biztonság mindenekfelett!

 

Biztonság mindenekfelett!Napjainkban a technikai lehetőségek már megadják a módot arra, hogy ne csupán a véletlenre, vagy egy egyszerű ajtózárra bízzuk a biztonságot, hanem komolyan tegyünk az ügy érdekében. Ezt érdemes is megcselekedni, hiszen ki szeretné, hogy féltve őrzött értékei nemkívánatos személyek kezére jussanak?

Szerencsére nálunk mindent beszerezhet, amire szüksége lehet a hatékony védelemhez!

Legyen szó akár kamerarendszerekről, akár lakásriasztó rendszerekről, igyekeztünk a lehető legjobb megoldásokat találni meg az Ön számára, hogy a nálunk vásárolt termékek valóban a hasznára lehessenek. Mindemellett széles választékot biztosítunk az érdeklődőknek, hiszen tudjuk, hogy többféle igény is felmerülhet a biztonságtechnika kapcsán. Érdemes végigböngészni a kamerarendszerekhez és lakásriasztó rendszerekhez tartozó tájékoztatókat a döntés előtt, hogy Ön is megtalálhassa az ideális megoldást!

Kérdéseivel vagy ajánlatkéréssel forduljon bizalommal hozzánk! Segítünk Önnek, hogy biztonságban tudhassa értékeit!

 


 

Riasztórendszerek

Riasztók vezetékes és vezeték nélküli megoldássokkal.

AJÁNLATKÉRÉS

Kamerarendszerek

Full HD és IP kamerás biztonsági kamera rendszerek.

AJÁNLATKÉRÉS

Távfelügyelet

Piacvezető távfelügyeleti szolgáltatás lakossági és üzleti ügyfelek részére.

AJÁNLATKÉRÉS

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk